Megjelent a kiváló funkciókat kínáló Apowersoft Androidrögzítő 1.0
Hozzászólás

Megjelent a kiváló funkciókat kínáló Apowersoft Androidrögzítő 1.0

Utoljára frissítette ekkor: 29-12-2017

Figyelembe véve azon számos Android-felhasználó igényeit, akik készülékük képernyőjének tartalmát szeretnék továbbítani és rögzíteni, az Apowersoft kiadta legújabb szoftverét, az Androidrögzítőt. Kiadása óta az Apowersoft Androidrögzítő nagy népszerűségnek örvend, hiszen az alkalmazással a felhasználók számítógépen jeleníthetik meg androidos eszközük képernyőjét, valamint videót és képet is rögzíthetnek róla. A szoftver segítségével rendkívül egyszerűen örökíthetők meg a fontos pillanatok Android rendszerű készülékén. Minden egyes lépés egyszerűen elvégezhető, minden feladat gond nélkül megoldható. Ha tájékozódni szeretne a részletekről, csak olvasson tovább.

Letöltés

Kitűnő funkciók

1. Vezeték nélküli androidos képernyőtükrözés PC-re/Mac-re

Az Apowersoft Androidrögzítővel bármilyen képernyős tevékenységet továbbíthat androidos készülékéről Windows vagy Mac rendszerre. Ha Androidja 5.0 vagy újabb verzióval rendelkezik, és a készülékbe a Chromecast funkció is be van építve, gond nélkül csatlakoztathatja a készüléket ugyanazon a hálózaton lévő számítógépéhez. Akár játékról, akár videóhívásról, akár valami másról is legyen szó, a képernyőtükrözéssel jobb vizuális élményben lehet része.

2. Veszteségmentes hangszinkronizáció

A képernyős tevékenységek tükrözése mellett a hangsávok szinkronizálására is lehetőség van. A képernyő tartalma, a hangsávok és a mikrofon bemenete is rögzíthető, egy időben. Videóhívás során például a hívó és a hívott fél hangja is rögzülni fog.

hangszinkronizáció

3. HD felbontású képernyőrögzítés

A szoftver a videórögzítés feladatát is tökéletesen ellátja. Egyszerűen készíthető személyes videó, látványos bemutató és bármi más is, a felvételeket pedig később másokkal is megoszthatja. A felvételek hossza korlátlan, a videón pedig nem fog megjelenni semmilyen zavaró hirdetés vagy vízjel. A webkamerák streamelt képfolyama is rögzíthető, így akár kép-a-képben felvételek is készíthetők.

felbontású képernyőrögzítés

4. Számos megjelenítési és rögzítési beállítás

Az Apowersoft Androidrögzítő kimeneti formátumok széles választékát kínálja. Összesen 8 formátum választható ki, közöttük MP4, WMV, AVI és GIF is. A videó minősége alacsonytól magasig állítható, az igényeknek megfelelően.

rögzítési beállítás

5. Képernyőképek egyetlen kattintással

A szoftverrel mindezek mellett látványos képernyőképeket is készíthet, valós időben. Csak kattintson a képernyőkép gombra, és a PNG formátumú kép máris a kiválasztott mappába kerül.

képernyőképek egyetlen kattintással

Az Apowersoft Androidrögzítő 1.0 a legújabb technológiákat használja a mobilos képernyőtovábbításhoz, mellyel pótolja a hosszú ideje hiányzó funkciót. A fejlesztők jelenleg is dolgoznak a szoftveren, hogy minél több funkciót nyújthassanak a felhasználóknak. Ha tehát továbbítani szeretné Android rendszerű készüléke képernyőjét, ez a szoftver biztosan jó választás lesz.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(20 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Android rögzítése-re.Utoljára frissítve: 29-12-2017

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére