Az Apowersoft kiadta az iPhone/iPad Rögzítőt
Hozzászólás

Az Apowersoft kiadta az iPhone/iPad Rögzítőt

Utoljára frissítette ekkor: 29-12-2017

Az Apowersoft 2016. január 29-én jelentette be az Apowersoft iPhone/iPad Rögzítő 1.0 megjelenését, amely fontos új szereplő az iOS-felhasználók digitális médiákat kezelő megoldásai között. Jelenleg az 1.0.8 a legfrissebb verzió, amely fontos teljesítménybeli fejlesztéseket nyújt a tükrözéshez és a rögzítéshez. A teljes körű megoldást nyújtó alkalmazás segítségével az iPhone/iPad-felhasználók könnyedén számítógépre tükrözhetik eszközeiket, így jobb vizuális élményben lehet részük, valamint videófelvételeket és képeket rögzíthetnek. Ideális mindenkinek, aki prezentációt készítene, játékmenetet rögzítene, videóbeszélgetést örökítene meg és így tovább. Az új program különleges új funkcióit megismerheti lentebb.

Letöltés

Az Apowersoft iPhone/iPad rögzítő kiemelt funkciói

iPhone/iPad csatlakoztatása vezeték nélkül

A felhasználók jailbreakelés és lightning kábel nélkül is tükrözhetik iOS-eszközeik képernyőjét Windows és Mac rendszerű számítógéphez. Az ehhez szükséges lépések nagyon egyszerűek. Csak csatlakoztassa iEszközét és számítógépét ugyanarra a hálózatra, majd engedélyezze az „AirPlay” tükrözési funkcióját a vezérlőközpontban. Ezt követően minden tevékenység, például a játékok, az élő adatfolyamok, a dokumentumok, a videóklipek és a zene is szinkronban a számítógépre küldhető.

iPhone/iPad csatlakoztatása

Képernyős tevékenységek és hangok PC-re küldése

Ellentétben a legtöbb telefonkezelővel, amelyek csak a mobileszköz képernyőjét képesek megjeleníteni, hangot nem, ez az iPhone/iPad rögzítő a képernyős tevékenységeket és a hangokat is jó minőségben továbbítja. Ez nagyon hasznos játékmenetekhez, videóhívásokhoz és filmekhez is – minden, amit iEszközén hallhat, számítógépére is átkerül.

képernyős tevékenységek PC-re küldése

A megjelenítés és a rögzítés testreszabása

Hogy minden felhasználó megjelenítést és rögzítést illető igényeinek megfeleljen, az Apowersoft iPhone/iPad rögzítő számos beállítást nyújt. Kiválasztható a megjelenítés felbontása (720p vagy 1080p), a kimeneti mappa, a videóformátum (MP4, WMV, AVI, FLV, GIF és egyebek), a videóminőség és számos más is. Kiválasztható a iOS képernyőrögzítés hangforrása is: rendszerhangok, mikrofon, mindkettő vagy egyik sem.

megjelent az iPhone/iPad rögzítő

Egyszerű iOS képernyőrögzítés

Az Apple annyira szigorú a képernyőrögzítést nyújt alkalmazásokkal, hogy gyakran pillanatok alatt eltűnnek az App Store-ból. Ebben az esetben jól jön ez az iOS-rögzítő, mellyel a képernyő számítógépre továbbítható és rögzíthető is. Rögzítés előtt a beállítások között a hangforrás is kiválasztható. Akár minden fél videóbeszélgetését szeretné rögzíteni, akár játékmenetet háttérzenével és kommentárral, minden egyszerűen elvégezhető.

iOS képernyő rögzítése

HD képernyőképek azonnal

A képernyőtovábbítás mellett képernyőképek is készíthetők az iPhone/iPad eszközökről, egyetlen egérkattintással. A felvételek alapértelmezésként PNG formátumban készülnek. A képek megtalálhatók a kimeneti mappában. A képernyőképeket azonnal megoszthatja ismerőseivel, de lemezre is mentheti őket későbbi felhasználáshoz.

képernyőképek azonnal

Az Apowersoft iPhone/iPad Rögzítő teljes körű megoldást nyújt az iOS rendszerek képernyőjének számítógépes megjelenítéséhez, akár bemutatásról, akár megosztásról van szó. Kitűnő választás továbbá az iEszközök képernyőtartalmának rögzítéséhez és képernyőképek elkészítéséhez is, amelyekkel kiváló útmutatókat készíthet, valamint fontos információkat is elmenthet. Érdemes kipróbálnia, lentebb máris letöltheti.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(17 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: iOS rögzítése-re.Utoljára frissítve: 29-12-2017

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére