Megjelent az Apowersoft Képlopó Pro 1.0
Hozzászólás

Megjelent az Apowersoft Képlopó Pro 1.0

Utoljára frissítette ekkor: 05-08-2015

Az Apowersoft büszkén jelenti, hogy a mai napon megjelent az Apowersoft Képlopó Pro, a cég képernyőkép-készítőjének szoftver első verziója. A szoftverrel végre megvalósult a már régóta áhított egyszerű, gyors, de mégis professzionális screenshotkészítési folyamat.

A Képlopó Pro attól igazán kiváló program, hogy az elkészült képeket szükség szerint az egyszerű vagy a speciális szerkesztőben is szerkesztheti. A rugalmas szerkesztési lehetőségekkel a szoftver számos munkahelyzetben hasznosítható. A képeket ráadásul egyetlen kattintással meg is oszthatja a közösségi weboldalakon.

Letöltés

A Képlopó Pro fő tulajdonságai

Íme a sokoldalú program legfontosabb tulajdonságai.

1. Bármilyen képernyőtartalmat rögzít

Mikor képernyőképet szeretne készíteni (a képernyő vagy egy ablak bármely területéről), a feladatot ezzel a programmal mindössze néhány kattintással elvégezheti. A főablakban 10 különböző rögzítési mód közül válogathat, ezek közül minden esetben találhat megfelelőt. Az innovatív menürögzítő és görgetett ablak módok gyakran jelentenek nagy segítséget. A rögzítési mód kiválasztása után módosíthatja a beállításokat és a formátumot, ahogy a lenti ábrán is látható. Ezután csak kattintson a kameraikonra, és már kezdheti is a rögzítést.

2. Képernyőképek és egyéb fotók szerkesztése

Miután elkészült egy képernyőkép, kiválaszthatja a szerkesztőt, majd feliratokkal és egyéb elemekkel elvégezheti az utolsó simításokat. A gyorsszerkesztő nézetben formákkal, csíkokkal, szövegekkel és kiemelésekkel bővítheti a képet.

Gyors editor

A speciális szerkesztőben ennél jóval több lehetőség áll a rendelkezésére. Képeffektusokat, különböző stílusú formákat, kitöltést, átméretezést és más funkciókat is felhasználhat.

képszerkesztő

Sőt, a nézet fülön teljes képernyős vagy mozaikos elrendezésben át is nézheti a már elkészült képeket.

kilátás

A képernyőképek szerkesztése mellett a program támogatja a külső fájlok importálását és szerkesztését is.

3. Képernyőképek feltöltése és megosztása

Az Apowersoft Képlopó Pro a fenti funkciók mellett ingyenes tárhelyet is szolgáltat, ahová feltöltheti az elkészült képeket. Ez azért igazán hasznos, mert más számítógépekről is gyorsan hozzáférhet a fájlokhoz. Ha mindent biztonságban szeretne tudni, akkor a jelszavas védelemmel tovább erősítheti a fájlok védelmét. A feltöltés végeztével megkapja a fájlra mutató linket, valamint meg is oszthatja a képet különböző közösségi weboldalakon. A megosztási és a feltöltési lehetőségek a főablak, a gyorsszerkesztő és a speciális szerkesztő felső sávjaiban is megtalálhatóak.

Képernyőképek feltöltése

4. Egyebek

A főablak bal oldalán egy ‘Gyorsindítás’ nevű panelt talál, ahonnan elindítható a speciális képszerkesztő, a webes alapokon működő weblaprögzítő és a képfeltöltő. Ezekkel a lehetőségekkel nagy mértékben gyorsíthat a felhasználási folyamaton.

Gyorsindítás

Ha felugró ablakot vagy olyan menüt szeretne rögzíteni, amely késleltetve jelenik meg, használhatja a menürögzítő módot, amely 5 másodpercnyi felkészülési időt ad, vagy használhatja a késleltetett rögzítést, amely jóval több beállítást tesz lehetővé.

késleltetett rögzítést

Összességében tehát az Apowersoft Képlopó Pro teljes körű képrögzítési, szerkesztési és megosztási szolgáltatást nyújt az asztali és a webes tartalmak megörökítéséhez. Az alkalmazás egyértelműen megéri az árát minden felhasználónak, ezért mindenképp próbálja ki ön is!

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(11 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Képernyőképek-re.Utoljára frissítve: 05-08-2015

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére