Megérkezett az Apowersoft Képlopó Pro 1.1, képernyőrögzítővel
Hozzászólás

Megérkezett az Apowersoft Képlopó Pro 1.1, képernyőrögzítővel

Utoljára frissítette ekkor: 05-08-2015

Az Apowersoft ma bejelentette a Képlopó Pro 1.1-et, a program meglehetősen nagyszabású frissítését. A professzionális felhasználóknak és az kezdőknek egyaránt tervezve egyszerű, mégis nagy tudású képernyőkép-készítési funkciókkal rendelkezik. A képkészítés mellett feliratozási, feltöltési, megosztási funkciókkal is rendelkezik, ráadásul minden csak néhány kattintás vesz igénybe.

A meglévő, esszenciális képkészítési funkciók finomítása mellett a frissítés nagy lépést is jelent: megérkeztek a képernyőrögzítő és a feladatütemező funkciók. Az alábbi bekezdésekből részletesen megismerheti az új lehetőségeket.

Letöltés

Új funkciók

1. Képernyő és hang egyidejű rögzítése

A képernyőkép funkció mellett (amellyel villámgyorsan oszthat meg információkat) a Képlopó Pro 1.1 hangrögzítési funkcióval is rendelkezik, valamint ütemezett feladatokat is készíthet.

Mivel professzionális képernyőrögzítőről van szó, számos különböző rögzítési módot támogat, például: teljes képernyő, régió, webkamera, egér körül, csak audio. Különösen hasznosak lehetnek ezek a módok például akkor, ha valamilyen terméket szeretne bemutatni, prezentációt készít, vagy lépésről lépésre útmutatót rögzít. A lépernyőrögzítő különleges tulajdonsága, hogy képes egyidejűleg rögzíteni a rendszerhangokat és a mikrofonbemenetet is. Az chatprogramok, mint a Skype, Gotomeeting és Google Hangouts rögzítése sosem volt ilyen egszerű.

A videókat igényeitől függően kilenc különböző formátumba mentheti, beleértve: WMV, MP4, MOV, MKV, AVI. A fájlok tehát kompatibilisek lesz a legtöbb digitális szolgáltatással.

A kényelmet csak fokozza, hogy a menüből ingyenes, mégis nagyon hasznos eszközöket érhet el a videók legmegfelelőbb kivitelezéséhez.

2. Kép szerkesztése rögzítés közben

Hogy a lehető legegyszerűbben tudja demonstrálni mondanivalóját és személyre szabni videóit, számos eszközzel jelölhet elemeket a videóban. Egyszerűen hozzáadhat nyilakat, vonalakat, háromszögeket, szövegeket és egyéb elemeket, ráadásul valós időben. Hogy a nézők biztosan követni tudják a történéseket, a rögzítés beállításaiban megadhatja a kurzoranimációk méretét és színét is.

Kép szerkesztése rögzítés közben

3. Ütemezett rögzítési feladatok

Előfordulhat, hogy megismételhetetlen anyagot szeretne rögzíteni, de tudja, hogy a megfelelő időben nem lesz gépközelben. Ilyenek lehetnek a tőzsdeadatok, vagy a ház biztonsági megfigyelése. A Képlopó Pro 1.1 erre is megoldást nyújt, a feladatütemezővel megadott időpontokban indíthat képernyőrögzítést.

Ütemezett rögzítési feladatok

A feladatütemezővel megadhat kezdési időt, leállítási időt, intervallumot, régiót, kimeneti mappát és más beállításokat is. Csak kattintson a ‘Létrehozás gombra, innen ráadásul rutinfeladatokat is indíthat. Nem kell többet a számítógép előtt ülnie a rögzítés miatt!

4. Gyors képkészítés és képernyőrögzítés

Intuitív felületének köszönhetően a Képlopó Pro 1.1 gyors elérést biztosít a képkészítő és képernyőrögzítő funkciókhoz. A főoldalon, a felület jobb alsó sarkában lévő kameraikon mellett megadhatja a rögzítési módot, ezután pedig már csak a nagy kameraikonra kell kattintania, hogy elinduljon a rögzítés.

Gyors képkészítés és képernyőrögzítés

Összességében tehát nagyot fejlődött az Apowersoft Képlopó Pro 1.1. A képkészítés és a videókészítés kombinálásával teljes körűbb alkalmazás született. Csak töltse le és már használhatja is!

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(7 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Képernyőképek-re.Utoljára frissítve: 05-08-2015

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére