Ingyenes Online Videóletöltő

Videók letöltése bármilyen weboldalról, ingyen

Értékelések ( 6 )
GÖRGESSEN

Egyszerű letöltés

Teljesen kompatibilis minden böngészővel és platformmal

Az Apowersoft Ingyenes Online Videóletöltő minden népszerű böngészővel működik, beleértve a Google Chrome-ot, az Internet Explorert, a Mozilla Firefox-ot, az Operát a Maxthont és így tovább. Minden letöltést simán, gyorsan kezel. Emellett természetesen a Windows és a Mac rendszereket is támogatja.

Ingyenes videóletöltés több mint 10 000 videómegosztóról

Ez az ingyenes online videóletöltő nemcsak a YouTube-os videókat képes ingyenesen letölteni, hanem számos más oldal mozgóképeit is: Dailymotion, Break, Metacafe, yv.hu, atv.hu, indavideo.hu, Vimeo és sok más. Támogat minden létező formátumot is a letöltések mentéséhez, többek között: MP4, 3GP, FLV, WMV, MP3, WEBM, MOV. Sőt, mi több, akár HD-ban is letöltheted a videókat.

Egyszerűen felfedezheted, hogy mások mit néznek

A Keresés funkció segítségével kevesebb időt kell töltened a videók kiválogatásával. A találatok pillanatok alatt megjelenítik a legjobb választásokat. Rendszeresen frissülnek, hogy minél könnyebben találhass szuper videókat. Emellett valós idejű videókat is találhatsz, amiket meg is tekinthetsz, és le is tölthetsz.

Tökéletesen biztonságos és könnyedén használható

A videók letöltéséhez csak be kell másolnod a megfelelő URL-t, így nevezhetjük a folyamatot egykattintásos letöltésnek is. A többi videóletöltőtől eltérően ez a szoftver minden letöltést a böngészőn keresztül végez.

Hatékony API-szolgáltatás

Az API-szolgáltatás az Apowersoft Ingyenes Online Videóletöltő minden funkcióját a felhasználók kezébe adja, lehetővé téve, hogy saját alkalmazásaikba és weboldalaikba építsék a letöltőszolgáltatást. Ha érdekel a szolgáltatás, lépj velünk kapcsolatba.

Egyszerű felület

 • fő képernyőkép
 • Videók letöltése
 • Formátum kiválasztása

  A többiek véleménye

  Értékelés: 4.0 - 2153 értékelés alapján. 6 értékelés
  • volatine
  • André
  • Ale

   Online Videóletöltő hozzászólások

   Hagyj hozzászólást

   Add meg a nevedet!
   Adj meg értékelést!

   Hozzászólás (0)

   Vélemények és említések

   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére