Apowersoft Videóletöltő API

Az Apowersoft Online Videóletöltő API-t kifejezetten a webmestereknek, a bloggereknek, az alkalmazásfejlesztőknek, valamint azoknak fejlesztettük, akik felhasználóiknak elérhetővé szeretnék tenni letöltési szolgáltatásainkat. Online videóletöltő API-nk beépítéséhez csak be kell illesztenie a megadott kódot weboldalába. Videóletöltő szolgáltatásunk tehát nagyon egyszerűen integrálható. Az API lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen videót ingyenesen, online letöltsenek – ezt egyértelműen hasznos funkciónak fogják találni látogatói és ügyfelei. Hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk, az alkalmazást folyamatosan fejlesztjük. Szívesen fogadjuk a videóletöltő javítására vonatkozó tanácsokat, hogy a maximumot hozhassuk ki a szoftverből.

Az Apowersoft Videóletöltő API használata

1. Válasszon egy gombot

2. Adja meg a gomb szövegét

3. Tekintse meg az előnézetet

4. Másolja ki, majd illessze be a kódot

Támogatott weboldalak

Az Apowersoft Videóletöltő API több mint 90 videómegosztót támogat, többek között a YouTube, a VEOH, a LiveLeak, a Vimeo és a Dailyotion oldalakat.

Ha szeretné, hogy hozzáadjunk a szoftverhez egy újabb weboldalt, igényelje itt.

Apowersoft Videóletöltő API – áttekintés

Ennek a videóletöltő API-nak a segítségével ingyenesen letölthet videókat több mint 10 000 weboldalról: YouTube, Facebook, Google+, Dailymotion, Break, Metacafe, Bliptv, Vimeo és így tovább. Teljesen kompatibilis minden böngészővel, így többek között a Google Chrome-mal, a Mozilla Firefox-szal, az Internet Explorerrel és az Operával is. A fájlokat szinte minden videóformátumban letöltheti, így nem lesz szükség arra, hogy a videókat külön a megfelelő formátumba konvertálja.

A letöltési folyamat rendkívül egyszerű. Csak illessze be a videó URL-jét a megadott helyre, válassza ki a formátumot, majd a Letöltés gombbal mentse le a felvételt. A letöltés befejeződése után egyetlen kattintással megkeresheti a videót. Ezt követően számítógépén is lejátszhatja, de más eszközre is továbbíthatja.

Az Apowersoft Videóletöltő API megfelelő használata

Az otthoni felhasználóknak érdemes figyelembe venniük, hogy az API licencszerződése a használatbavétel dátumától kezdve alkalmazható. Az API-t kizárólag non-profit célokra használhatja. Bármilyen, tőlünk származó engedély nélküli, hirdetéshez, terjesztéshez, újrafejlesztéshez vagy programintegrációhoz köthető magatartás tiltott.

Azok az üzleti felhasználók, akik az API-t vállalati környezetben, illetve termékpalettájuk részeként, hirdetések nélkül kívánják használni, ezen online űrlap segítségével lépjenek kapcsolatba velünk az üzleti licenc megtárgyalása céljából. Amennyiben egy vállalat nevében köti meg a megállapodást, tudomásul veszi, hogy a megállapodás feltételei a teljes vállalatra vonatkoznak, és vita esetén a vállalat felelősséget vállal.