[ApowerPDF] Márkafrissítési bejelentés  
Hozzászólás

[ApowerPDF] Márkafrissítési bejelentés  

Utoljára frissítette ekkor: 09-08-2022

Kedves ApowerPDF felhasználók!

Az ApowerPDF (PDF Editor) 5 éve kíséri útjukon. Ebben az időszakban, csapatunk folyamatosan frissítette a terméket annak érdekében, hogy a felhasználók számára számos olyan funkciókat biztosíthasson, mint például a PDF-dokumentumok szerkesztése, konvertálása, tömörítése, OCR stb.

A marketingstratégia változása, az üzleti struktúra módosításai és egyéb tényezők miatt úgy döntöttünk, hogy az ApowerPDF-et (PDF Editor) LightPDF-re módosítjuk.

Töltse le a LightPDF-et

A LightPDF integrálja a meglévő funkciókat mint például a szerkesztést, átalakítást és tömörítést, azonban új márkakoncepcióval, vizuális formával és termékfunkcióval indul, amely biztonságosabb, stabilabb, humanizáltabb és dinamikusabb szoftverszolgáltatást nyújt felhasználóinak. Mindezek a változtatások megkönnyítik a felhasználók számára a PDF-fájlok kezelését.

GYIK

A márkafrissítés után továbbra is használható az ApowerPDF(PDF Editor)?

A felhasználók továbbra is letölthetik és használhatják az ApowerPDF-et (PDF Editor), de egyes funkciói instabilok lehetnek. Leállítjuk az ApowerPDF (PDF Editor) frissítését és karbantartását, miközben folyamatosan frissítjük és fejlesztjük a LightPDF-et.

Töltse le az ApowerPDF-et

apowerpdf felhasználói felület

Használható az ApowerPDF tagság LightPDF-hez?

A LightPDF és az ApowerPDF közötti fiókok nem átjárhatóak, így a tagok nem használhatják a két szoftvert egyszerre. Azonban, megadhatja rendelési számát a LightPDF ügyfélszolgálati központnak, hogy az ApowerPDF-tagságot LightPDF-re módosítsa.

Töltse le a LightPDF-et

① ApowerPDF (PDF Editor) éves vagy havi tagság

Az ApowerPDF (PDF Editor) éves vagy havi tagsággal rendelkező felhasználók elküldhetik rendelési számukat a LightPDF támogatási központnak, ezután ügyfélszolgálati munkatársunk LightPDF-re módosítja tagságát.

pricing plans of apowerpdf

② Apowerpdf(PDF Editor) Életre szóló tagság

Ha szeretné megtapasztalni a LightPDF által kínált stabilabb szolgáltatást, kérjük, küldje el rendelési számát a LightPDF ügyfélszolgálati központjába egy megkeresés benyújtásával. Egy 2 éves LightPDF-tagsági licencet fogunk önnek adni. A LightPDF támogatja hosszú távra szóló frissítéseket, és folyamatosan új funkciókat fejleszt.

Lépjen kapcsolatba velünk

LightPDF támogatási központ :Megkeresés elküldése

Közzétevő:ekkor: PDF szerkesztése-re.Utoljára frissítve: 09-08-2022

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére