A legjobb JPG – PDF konvertáló szoftverek 2018-ban
Hozzászólás

A legjobb JPG – PDF konvertáló szoftverek 2018-ban

Utoljára frissítette ekkor: 21-02-2019

Rengeteg dokumentumot mentünk el JPG formátumba, hogy biztosítsuk azok megfelelő minőségét és méretét. Gyakran használunk JPG formátumot akkor is, ha a fájlokat tárolni és továbbítani szeretnénk. Tegyük fel, hogy tanára megkéri arra, hogy készítsen képeket a kampuszon bizonyos dokumentumokról, melyeket PDF formátumba kell alakítania. Fontos, hogy rendelkezésére álljon egy olyan JPG – PDF konvertáló szoftver, mellyel hatékonyan teljesítheti a kérést. Mi most összegyűjtöttük a legjobb programokat.

5 nagyszerű JPG – PDF konvertáló szoftver

Apowersoft ingyenes kép – PDF konvertáló online szoftver

Apowersoft online átalakító

Ez a web-alapú eszköz arra a feladatra specializálódott, hogy képeit PDF fájlokká alakítsa. Használatával korlátozás nélkül feltöltheti és PDF formátumba konvertálhatja képeit. A program Windows, Mac, Android és iOS eszközökön is használható. A szoftverrel háttérszínt és színes keretet is hozzáadhat a PDF dokumentumhoz. A program legnagyobb előnye, hogy nem korlátozza a feltölthető fájlok mennyiségét és méretét, valamint fennakadások nélkül működik. A letisztult kezelőfelület könnyen áttekinthető, így a felhasználók egyszerűen elvégezhetik a konvertálást.

PDF Converter

PDF Converter

A második JPG-ből PDF-be konvertáló online program a PDF Converter, ami különféle fájlformátumokat például Word, Excel, PowerPoint dokumentumokat konvertál át PDF-be és vissza bármilyen operációs rendszeren. Az eszköz a JPG – PDF konvertálást is támogatja. Azonban, ha korlátozásoktól mentesen és megszakítás nélkül szeretne fájlokat konvertálni, elő kell fizetnie a programra. Az előfizetés után a program összes haladó funkcióját élvezheti, beleértve a szünet nélküli konvertálást is.

iLovePDF

iLovePDF JPG a PDF formátumban

Az iLovePDF lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyedén PDF-be konvertálják JPG fájljaikat. Ez egy olyan hatékony, egylépéses PDF kezelő oldal, mely rengeteg hasznos PDF megoldást tartalmaz, például PDF konvertálást vagy oldalszámok hozzáadását a PDF-hez. Ez az ingyenes JPG – PDF konvertáló lehetővé teszi azt is, hogy beállítsa a fájl margóját, valamint segít a képek elrendezésének és alakjának megváltoztatásában is a konvertálás előtt. Az eszköz Windows PC-vel és Mac számítógépekkel is kompatibilis.

iSkysoft PDF Editor 6

iSkysoft PDF Editor

Az iSkysoft PDF Editor 6 egy asztali program, mely Windows és Mac eszközökön is használható. Ez a PDF szoftver nemcsak a PDF fájlok konvertálására, hanem azok szerkesztésére is alkalmas. Sőt, a köteges feldolgozási funkcióval még hatékonyabban végezheti el a PDF konvertálást. Azonban, ha JPG-t szeretne PDF-be konvertálni, a „PDF létrehozása” funkciót kell használnia. Továbbá ez a JPG – PDF konvertáló szoftver egyszerre csak egy képet tud PDF formátumba konvertálni, ezért nem lehet több képet egyetlen PDF fájlba kombinálni vele.

Icecream PDF Converter

Icecream PDF Converter

Ez egy egyszerű, de nagyon hatékony PDF konvertáló. Segítségével számos fájlformátumot konvertálhat PDF-be. A program támogatja például a JPG, PNG, TIFF, MOBI, DOC, HTML stb. fájlokat. Szemben a korábbi eszközökkel, ez a program rendelkezik azzal a funkcióval, hogy minden fájlt egyetlen fájlba olvasszon össze. A program egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, ezért kezdők is nyugodtan használhatják, ráadásul letöltheti és feltelepítheti Windows vagy Mac számítógépére.

Összefoglalás

Számtalan PDF eszközt találhat az interneten, azonban ha ingyenes és könnyen kezelhető JPG – PDF konvertáló szoftvert keres, akkor az Apowersoft ingyenes online kép-PDF konvertálóját, a PDF Converter-t vagy az iLovePDF-et ajánljuk, ugyanis ezek telepítés nélkül használhatóak. Ha viszont nem interneten szeretné fájljait átkonvertálni, az iSkysoft PDF Editor 6 és az Icecream PDF Converter biztosan hasznára lesznek.

Értékelés:4.8 /5(21 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Legjobb Konvertálók, PDF a Word-be, PDF kép-re.Utoljára frissítve: 21-02-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére