Hogyan lehet JPG/JPEG fájlokat PDF formátumba konvertálni?
Hozzászólás

Hogyan lehet JPG/JPEG fájlokat PDF formátumba konvertálni?

Utoljára frissítette ekkor: 31-08-2018

A PDF fájlok előnye, hogy könnyen megoszthatjuk őket más felhasználókkal. Néha viszont azért van szükség arra, hogy a JPEG fájlokat PDF formátumba konvertáljuk, hogy kinyomtathassuk képeinket vagy egyszerűen megváltoztathassuk azok méretét vagy egyéb paramétereit. Az alábbiakban olyan programokat veszünk szemügyre, melyekkel könnyen elvégezhető a JPG fájlok PDF formátumba konvertálása.

A legjobb megoldások JPG fájlok PDF formátumba konvertálásához

Apowersoft ingyenes kép – PDF konvertáló online szoftver

Az Apowersoft applikációjával a JPG fájlok PDF-be konvertálása online rendkívül egyszerűen megoldható, ugyanis nincs szükség az alkalmazás telepítésére vagy letöltésére sem. Csak kezdje el használni a programot az interneten! Sőt, használatának nincs semmilyen rejtett költsége.

feltölteni a jpg fájlokat

A programot különféle képekhez is felhasználhatja, és számos operációs rendszerrel kompatibilis. Legfontosabb funkciói az alábbiak:

  • Függetlenül attól, hogy hány képet szeretne PDF-be konvertálni, az applikáció megőrzi azok minőségét. Sőt, a program a JPG-n kívül egyéb formátumokkal is kompatibilis.
  • Konvertálás előtt beállíthatja a háttér és a képkeret színét, valamint a képméretet is.
  • Feltöltés közben letörölheti a nem kívánt fájlokat, így nem kell minden fájlt újra feltöltenie.


JPG – PDF Online Konvertáló

Ez egy másik online használható JGP fájlból PDF-be konvertáló eszköz, mellyel az interneten alakíthatja át JGP képeit PDF formátumba, anélkül, hogy letöltené vagy telepítené az applikációt. Az alkalmazás legfőbb előnyei az alábbiak:

jpg pdf net

  • Web-alapú szolgáltatásként nincs szükség az alkalmazás letöltésére vagy telepítésére. Tehát azonnal és bonyodalmak nélkül megkezdhető a JPEG fájlok PDF-be alakítása. Regisztrációt nem igényel, és a szolgáltatás használatának sincs semmilyen rejtett költsége.
  • Nincs korlátozva a PDF formátumba konvertálható képek száma sem. Ez azt jelenti, hogy annyi képet alakíthat át PDF-be, amennyit csak szeretne, anélkül, hogy bármilyen kompromisszumra kényszerülne a kimeneti fájlokat illetően.
  • Az alkalmazás egyszerűen használható kezelőfelületével egyszerre több képet is PDF formátumba konvertálhat, rendezheti az elkészült PDF fájlokat vagy megváltoztathatja azok egyéb beállításait is, például a méretét.

ApowerPDF

A program segítségével képeket alakíthat át PDF formátumba. Az alábbi funkciókkal rendelkezik:
Letöltés

  • Az alkalmazással különféle PDF fájlokat hozhat létre, például titkosított, kereshető, tömörített vagy képalapú PDF-eket.
  • A PDF fájlokat könyvjelző, digitális aláírás vagy vízjel hozzáadásával szerkesztheti is.
  • Ezen shareware program használatával a PDF fájlokat változatos formátumokba konvertálhatja, például DOC, XLS, TXT, PPTX.
  • Az alkalmazás mindenféle operációs rendszerrel és iOS-szel is kompatibilis. Továbbá, könnyen átlátható kezelőfelülete különféle eszközökön is jól használható.

A fent bemutatott applikációk kínálják a legjobb megoldást arra, hogy JPEG fájljait PDF formátumba konvertálja. Mivel mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, válassza az igényeinek leginkább megfelelő szoftvert.

Értékelés:4.3 /5(19 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: PDF kép-re.Utoljára frissítve: 31-08-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére