Az Apowersoft Ingyenes Képlopó felhasználói útmutatója
Hozzászólás

Az Apowersoft Ingyenes Képlopó felhasználói útmutatója

Utoljára frissítette ekkor: 18-01-2019

Az Apowersoft Ingyenes Képlopó egy ingyenes online eszköz, mellyel képernyőképeket készíthet Windows és Mac rendszeren is. Lehetővé teszi a képernyőképek elkészítését, azok feliratozását, a fájlok mentését a számítógépre vagy felhős tárhelyre, illetve a fájlok azonnali megosztását közösségi oldalakon. Ebből az útmutatóból részletesen megismerheti a használathoz szükséges lépéseket.

Rendszerkövetelmények

  • Windows 10/8/7/XP/Vista
  • Mac OS X 10.7 és újabb

Az Ingyenes Képlopó elindítása

Nyissa meg az Apowersoft Ingyenes Képlopó weboldalát és kattintson a „Képernyőkép készítése” gombra az alkalmazás elindításához.

Tipp: Ha most indítja el először az alkalmazást, kattintson az „Indító letöltése” gombra a „Képernyőkép készítése” gomb megnyomása után. Az indító teljes mértékben ártalmatlan, nem kell biztonsági problémák miatt aggódnia. A letöltés végén telepítse is az indítót. Ezt követően lépjen vissza a weboldalra és indítsa el az képkészítőt.

Képernyőképek rögzítése és szerkesztése

Az alkalmazás aktiválása után megjelenik a hozzá tartozó felület. A képernyő rögzítéséhez nyomja le a „Control+D” billentyűkombinációt, vagy kattintson a „Képernyőkép készítése” gombra.

Képernyőkép készítése

Az „Opciók” menüben saját gyorsgombot is beállíthat, valamint egyéb beállításokat is módosíthat.

Opciók

Ha az egérkurzor célkeresztté váltik, az alábbi módszerekkel könnyedén képernyőképeket készíthet.

Teljes képernyő: A képernyő bármely területére kattintva teljes képernyős képet készíthet.

Régió: Az egérgombot nyomva tartva jelölje ki a képernyő kívánt régióját, majd a gombot felengedve hagyja jóvá a képernyőkép elkészítését.

Régió

A képernyőkép elkészítésekor kék keretet láthat körülötte, valamint eszköztárat a két oldalán. A függőleges eszköztáron szerkesztheti a képet szövegek, vonalak, elmosások és egyebek hozzáadásával, így kiemelheti a fontos részeket és eltakarhatja a privát információkat.

szerkesztheti

Ha elkészült, mentse a képet számítógépére a függőleges eszköztár utolsó előtti gombjával. Emellett a képet akár a vágólapra is másolhatja, elküldheti e-mailben, feltöltheti, vagy megoszthatja közösségi oldalakon, például a Facebookon, a Twitteren vagy a Google+-on. Mindezt a függőleges eszköztáron találja.

Mentés: A képernyőkép mentése a számítógépre JPG, PNG, GIF, TIFF vagy BMP formátumban.

Feltöltés: A képernyőkép mentése a fejlesztők ingyenes felhős tárhelyén.

Megosztás: A képernyőkép megosztása egyetlen kattintással a közösségi oldalakon.

E-mail: A képernyőkép küldése e-mailes csatolmányként.

Tippek a képernyőkép feltöltéséhez és megosztásához

A képernyőkép feltöltése

Kattintson a függőleges eszköztár „Feltöltés” ikonjára. Ekkor megnyílik a feltöltési ablak, melyben címet és jelszót adhat a képhez. Ez nem kötelező, de a kép csak jelszóval lesz teljes biztonságban. A feltöltés megerősítéséhez kattintson az „OK” gombra.

Feltöltés

A feltöltés állapotáról a képernyő jobb alsó sarkában megjelenő ablakból tájékozódhat.

képernyőkép feltöltése

A képernyőkép feltöltése után megnyílik a képernyőképet tároló oldal, ahol közvetlen linket szerezhet a képhez, melyet például fórumokon vagy blogon is beilleszthet.

linket

A képernyőkép megosztása

A képernyőkép elkészítése után azonnal meg is oszthatja azt különböző közösségi oldalakon. Csak kattintson a függőleges eszköztár „Megosztás” gombjára, majd válassza ki a megosztáshoz használandó weboldalt. A szoftver jelenleg a Facebook, Twitter, Google+ és Pinterest oldalakat támogatja.

képernyőkép megosztása

Ezek tehát az Apowersoft Ingyenes Képlopó használatának részletei. Ha még nagyobb tudású képernyőkép-készítőt keres, töltse le a bemutatott alkalmazás pro változatát. Ebben több mint 10 rögzítési módot talál bármilyen formával, valamint különböző effektusokat nyújtó fejlett képszerkesztőt, feladatütemezőt a képek automatikus elkészítéséhez, továbbá videó készítésére alkalmas képernyőrögzítőt is. Csak kattintson a lenti letöltés gombra, és telepítés után már használhatja is a funkciókat.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(21 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Ingyenes Képlopó, Online Ingyenes Képlopó-re.Utoljára frissítve: 18-01-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére