Megjelent az Apowersoft Watermark Remover
Hozzászólás

Megjelent az Apowersoft Watermark Remover

Utoljára frissítette ekkor: 07-05-2021

A vízjel kétélű kardként működik. Egyrészt megvédi a kép/videó tulajdonosának szerzői jogait, másrészt viszont mások számára teljesen használhatatlanná teszi azokat. Erre alapozva adta ki az Apowersoft új termékét, az Apowersoft Watermark Remover-t 2019 január 29-én, amellyel azoknak kíván segíteni, akik eltávolítanák a vízjeleket, logókat, dátumbélyegeket és más nem kívánatos tárgyakat a képeikről és videóikról, akár sorozatosan is. Ez az asztali alkalmazás az egész folyamatot leegyszerűsíti. Csupán pár kattintással megkaphatja képét/videóját, vízjel nélkül. Töltse le a szoftvert most, és tapasztalja meg a varázsát!

Letöltés

Az Apowersoft Watermark Remover kiemelt funkciói

1. Egyszerű felhasználói felület

Akár számítógépguru, akár nem, nagyon egyszerűnek fogja találni a szoftver használatát barátságos kezelőfelületének köszönhetően – adja hozzá a fájlokat, válassza ki a nem kívánatos területeket, majd kattintson a „Konvertálás” gombra. Ezután rövidesen megkapja a vízjel nélküli képet/videót, ugyanolyan minőségben, mint az eredeti fájl.

simple interface

2. Vízjel eltávolítása képekről sorozatosan

Az Apowersoft Watermark Remover-hez bármennyi képet hozzáadhat, ami azt jelenti, hogy nagy tételben is eltávolíthatja a vízjeleket és nem kívánatos tárgyakat. Nincsen limit a fájlok számát illetően, és jellemzően nagyon gyorsan feldolgozásra kerülnek. Azonban minél több fájlt ad hozzá, a folyamat annál tovább tart majd. A kimeneti képek megtartják az eredeti kép minőségét és fájltípusát.
remove watermark from image

3. Videó vízjel eltávolítása egy kattintással

A szoftverrel lehetséges a vízjelek, logók és feliratok eltávolítása videókról is. Mindenféle videóformátumot támogat, beleértve az MP4-et, WMV-t, MOV-ot, AVI-t és sok másikat is. Miután a videó importálásra került, elkezdheti feldolgozni. Hasonlóképpen, ha nagyobb a fájl, ez annál több időbe telik. Látható egy százalékos feldolgozottság a kezelőfelület tetején, amely a folyamat haladását mutatja.

remove watermark from video

Ha ki szeretne vágni néhány részt a videóból, az Apowersoft Watermark Remover-be beépítettünk egy egyszerű videóvágót is, amellyel kivághatja a nem kellő részeket, mielőtt a vízjelet a videóból eltávolítaná.

trim watermarked video

Összegzés

Az Apowersoft Watermark Remover egy kézenfekvő megoldás, ha vízjelet szeretne eltávolítani képekről vagy videókról. Nem is lehetne egyszerűbben eltávolítani a bosszantó vízjeleket, logókat, aláírásokat, árnyékokat vagy embereket a videókról és képekről. Töltse le a szoftvert most, és élvezze a fantasztikus funkcióit.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(21 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 07-05-2021

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére