Megjelent az ApowerEdit Mac
Hozzászólás

Megjelent az ApowerEdit Mac

Utoljára frissítette ekkor: 08-10-2018

Az Apowersoft 2018. szeptember 28-án megjelentette az ApowerEdit Mac nevű programot, mellyel Mac felhasználók szerkeszthetnek videókat. Egyszerűen csak importálja felvételét a programba, majd készítse el lenyűgöző videóját, legyen szó marketing videóról, szoftverbemutatóról vagy éppen esküvői diavetítésről. Áttekinthető kezelőfelülete és praktikus funkciói biztosan elnyerik majd a felhasználók tetszését. Töltse le az ApowerEdit Mac nevű programot és vágjon bele a videó elkészítésébe!

Letöltés

Az ApowerEdit Mac legjobb funkciói

Támogatja a legfontosabb médiaformátumokat

A videószerkesztő támogatja a legnépszerűbb videó- (MP4, MOV), hang- (MP3, AAC) és képformátumokat (JPG, PNG, HEIC). Két egyszerű módon importálhatja a médiafájlokat vagy mappákat: behúzással vagy az Importálás > Fájl/mappa importálása gombokra kattintva.

import files

2. Különböző sablonok szöveghez, szűrőkhöz és képátmenetekhez

Profi tervezőink hozták létre a programban található összes szöveg-, szűrő- és képátmenetsablont. Válassza ki a videó stílusának megfelelő szöveget, szűrőt vagy dinamikus képátmenetet, hogy videója még látványosabb legyen!

templates provided

3. Pontos hang- és képvágás

A felvételek gyakran tartalmaznak olyan részeket, melyekre nincs szükségünk, például reklámokat, szüneteket vagy rosszabb minőségű részeket. Az ApowerEdit Mac könnyen használható, de hatékony videóvágó funkciójának segítségével pontosan ki tudja vágni a nem kívánt részeket. Kattintson a korábbi képkocka és a későbbi képkocka lehetőségekre az előnézeti területen, hogy pontosan be tudja azonosítani a kivágni kívánt részt.

split video

A hangfájlt szabadon mozgathatja a hangsávon, levághat a hosszából, majd a nem kívánt részt pillanatok alatt eltávolíthatja.

4. Videó körbevágása a képarány megtartásával vagy anélkül

El szeretné tüntetni a zavaró embereket vagy tárgyakat a videóról? Egyszerűen csak használja a körbevágás funkciót a nem kívánt elemek eltávolításához! A videófájl körbevágásakor eldöntheti, hogy megtartja-e a képarányt.

crop video

5. Hang leválasztása a videóról

Ha nem szereti a videó eredeti hangját, leválaszthatja azt a videóról, hogy új hangfájllal helyettesítse. Abban az esetben, ha csak a hangra van szüksége a videóból, egyszerűen csak válassza le a hangot a videóról és exportálja külön hangfájlként.

detach audio from video

6. Készítsen a „kép a képben” videót

Szeretne kép a képben effektet hozzáadni a videóhoz, hogy még több információt tudjon átadni nézőinek egyszerre? A videószerkesztővel képet vagy videót adhat a kép a képben sávhoz. Tehát megjeleníthet egyszerre két videóképet, vagy beágyazhat egy állóképet a videóba. Egyszerűen mozgathatja és vághatja körbe a kép a képben sávhoz adott videót vagy képet.

make PIP video

7. Exportálás videó- vagy hangfájlként

A Mac-es videószerkesztővel készített videót exportálhatja videó- vagy hangfájlként. Támogatja a népszerű formátumokat, például az MP4, az MOV, vagy az MP3 formátumokat. Ezek a legtöbb digitális eszközzel vagy multimédiás lejátszóval kompatibilisek. A videóformátum megadásán túl beállíthatja a felbontást is. Válasszon felbontást tetszése szerint: 640×480, 1280×720, 1920×1080.

export video

Összefoglalás

A videószerkesztő programmal egyéni címeket, feliratokat, szűrőket, képátmeneteket adhat a videóhoz, levághat részeket, körbevághatja a videó képét, kicserélheti a háttérhangot, vagy éppen kép a képben videót hozhat létre. Az ApowerEdit Mac segítségével felvételéből fantasztikus videót készíthet mindössze néhány kattintással. Még mindig nem biztos benne, hogy milyen programot szeretne használni videója szerkesztéséhez Mac-en? Akkor az alábbi gombra kattintva töltse le és próbálja ki ezt a kiváló videószerkesztőt! Biztosak vagyunk benne, hogy élvezettel fogja használni.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(22 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 08-10-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére