Megjelent az ApowerREC
Hozzászólás

Megjelent az ApowerREC

Utoljára frissítette ekkor: 02-02-2018

2017. december 15. – Az Apowersoft bejelentette az ApowerREC megjelenését. Teljesen új programról van szó, amely egyértelműen több platformon magasabbra helyezi a lécet, beleértve a Windows és Mac rendszereket is. Professzionális képernyőrögzítési funkciókat kínál, méghozzá egy intuitív, könnyedén kezelhető felületen. Az átfogó alkalmazás a videórögzítést, a valós idejű jelölést, a feladatütemezést, a videófeltöltést, a képernyőkép-készítést és egyéb funkciókat is egyesít. Az alábbi gombra kattintva telepítheti a programot és kipróbálhatja a bejegyzésünk következő szakaszában bemutatott funkciókat.

Letöltés

Az ApowerREC kiemelkedő funkciói

1. Intelligens panel és felfekvő eszköztár

A képernyőrögzítő intelligens panelen jelenik meg, amellyel könnyedén kezelhető a rögzítési folyamat. Kijelölhető vele a videóhoz tartozó képernyőrégió, hangforrás és webkamera is.

Intelligens panel

A rugalmas felfekvő eszköztár pedig a rögzítés indításakor jelenik meg. Ha nincs szüksége rá, a képernyő oldalára húzva összecsukhatja. Ezután az egérkurzort fölé húzva újra megjelenítheti a teljes eszköztárat, ahonnan elérheti a jelölőket, a képernyőkép-készítő gombot és a rögzítés egyéb eszközeit.

Felfekvő eszköztár

2. HD videórögzítés hangsávval

Az ApowerREC számos rögzítési módot kínál. A videókat elkészítheti a teljes képernyőről, egy egyéni régióról, vagy az egérkurzor körülötti területről. Rögzítheti csak a webkamera képét is, vagy a webkamerát és a képernyőt egyszerre. Professzionális rögzítőszoftver lévén az ApowerREC látványos videók elkészítését teszi lehetővé, melyek hangsávja lehet a rendszerhang, a mikrofon, vagy mindkettő egyszerre. A videót természetesen szinkronizálva tartja a hangsávval.

Videórögzítés hangsávval

3. Valós idejű képernyőjegyzetek

Ha jegyzeteket szeretne készíteni a videóra rögzítés közben, az ApowerREC kiváló választást jelent. Számos lehetőséget nyújt e téren, többet között szövegek, vonalak, négyzetek, nyilak és kiemelések beillesztését. Ezekkel az eszközökkel érthetőbbé, egyértelműbbé teheti a videókat például abban az esetben, ha oktatóvideót, prezentációt vagy más hasonló digitális tartalmat készít.

Valós idejű képernyőjegyzetek

4. Automatikus rögzítési eszközök

A program két automatikus rögzítési eszközt tartalmaz. Az első a „Feladatütemező”, mellyel ütemezett feladatokat hozhat létre, amelyek automatikusan elindítják a rögzítést anélkül, hogy önnek a számítógépnél kellene lennie. A második a „Követőrögzítés”, amely akkor jöhet jól, ha egy adott alkalmazást szeretne rögzíteni, és az alkalmazás bezárásakor automatikusan le szeretné állítani a rögzítési folyamatot. Mindkét funkció nagyban megkönnyítheti a rögzítést és részben automatizálja is a folyamatot.

Automatikus rögzítési eszközök

5. Egyszerű fájlkezelés

Minden rögzített videó és képernyőkép külön helyet kap a főpanelen, ahol könnyedén kezelheti őket anélkül, hogy meg kellene nyitnia a kimeneti mappát. Megtekintheti a fájlneveket, a fájlméreteket és a felvételek időtartamát is – sokkal kényelmesebben, mint a kimeneti mappában. A kezelést a megtekintés, törlés, átnevezés, kijelölést stb. funkciók könnyítik meg.

6. Különböző feltöltési platformok

Ha meg szeretné osztani az elkészült felvételt vagy képet ismerőseivel, az ApowerREC-en belül is megteheti. A szoftveren keresztül elérheti a legnagyobb videófeltöltő platformokat, például a YouTube-ot vagy az FTP-kiszolgálókat. Ha ingyenes felhős tárhelyre szeretné feltölteni a képernyőképeket tárolás vagy megosztás céljából, a screenshot.net oldalra is feltöltheti őket – egyetlen egérkattintással.

Különböző feltöltési platformok

Az ApowerREC egyértelműen egy rendkívül hasznos program, amely számos célra felhasználható, legyen az oktatás, üzlet vagy szórakozás. Az alábbi linkre kattintva letöltheti, és máris használatba veheti a fentebb részletezett funkciókat.

Letöltés

Értékelés:4.8 /5(13 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 02-02-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére