Vízjel eltávolítása PDF-fájlból
Hozzászólás

Vízjel eltávolítása PDF-fájlból

Utoljára frissítette ekkor: 20-08-2018

Előfordulnak olyan PDF-fájlok, melyekben olyan vízjelek szerepelnek, amelyekre nincs szükség. Például egy harmadik fél helyezte el a vízjeleket engedély nélkül, vagy az egész egy véletlen volt. Annyi biztos, hogy szükség lehet a PDF vízjelek eltávolítására.

Elsőre nehéz feladatnak tűnhet, hiszen a PDF-fájlokat a legtöbb program nem tudja szerkeszteni, esetleg meg sem nyitják, ha nem PDF-ek kezelésére készültek. Néhány módszerrel azonban egyszerűen, gond nélkül eltávolíthatóak a szükségtelen vízjelek.

3 egyszerű módszer a PDF-vízjelek eltávolítására

Ajánlott módszer – ApowerPDF

A vízjelek eltávolítása PDF-ről hatékonyan megoldható az ApowerPDF segítségével. Letisztult, egyszerűen használható felületének köszönhetően könnyedén megtalálhatja a szükséges eszközöket. Az elrendezés elősegíti, hogy még a PDF-ek terén kevésbé tapasztalt felhasználók is elboldoguljanak a szoftverrel.

Emellett egy teljes körű PDF-szerkesztőről van szó, tehát konvertálásra egyáltalán nincs szükség. Csak töltse be a fájlt, távolítsa el a vízjeleket, majd mentse el a változtatásokat. Az alábbi lépéseket követve pontosabban is tájékozódhat arról, hogy hogyan távolíthatja el a PDF-vízjeleket a szoftver segítségével.

Töröl a vízjel a ApowerPDF

Az ApowerPDF emellett egyéb hasznos funkciókat is nyújt, például a PDF-ek tartalmának szerkesztését, az oldalak kezelését, a dokumentumok aláírását, és a PDF-ek konvertálását.

Kényelmes módszer – Google Drive

Google Drive logóA főleg dokumentumok, képek és videók online felhős tárhelyeként ismert Google Drive segítségével ezeket a fájlokat könnyedén elérhetjük számítógépről, okostelefonról és táblagépről is. Azt azonban nem sokan tudják, hogy PDF-vízjelek eltávolítására is használható. A folyamat meglehetősen egyszerű, csak kövesse az alábbi útmutatót.

PDF-fájl vízjelének eltávolításához

A Google Drive ingyenes és online használható, ezért meglehetősen kényelmes megoldás, habár jelentős konvertálást végez. Ha pedig a vízjel több oldalon is megjelenik, időigényes lehet a szöveges vízjelek eltávolítása a PDF-ről, hiszen mindegyiket kézzel kell törölni.

PDF-vízjelek eltávolítása az Adobe Acrobat segítségével

Lehet, hogy az ön számítógépén már telepítve van az Acrobat Reader, de ez a szoftver csak a PDF-ek megtekintését, nyomtatását és feliratozását teszi lehetővé. A PDF-vízjelek eltávolításához a fizetős Adobe Acrobat Pro DC szükséges.

A program segítségével a következő lépésekkel távolíthatja el a vízjeleket.

Eltávolít vízjel az Adobe Acrobat

Egyszerű és hatékony, már amennyiben kéznél van a szoftver. Ez azonban évente 180 dollárba kerül, amely jelentős összeg a többi hasonló programhoz képest.

Összehasonlítás

A Google Docs tökéletesen elfogadható módszer a PDF vízjelek eltávolításához, ha csak egyet-egyet szeretne eltüntetni. Ha a dokumentum sok vízjelet tartalmaz, gyorsan bele lehet fáradni azok egyenkénti törlésébe, arról nem is beszélve, hogy ha több dokumentumról van szó, a feltöltést, konvertálást, letöltést is többször el kell végezni.

Az Adobe Acrobat is kiváló megoldás, de meglehetősen költséges is, inkább professzionális felhasználásra készült. Az ApowerPDF-et azonban rugalmas, egyszerű megoldássá teszi letisztult és intuitív felülete.

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(11 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: PDF kép-re.Utoljára frissítve: 20-08-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére