Az Apowersoft kiadta a Mac Hangfelvevő 2.0-át, Audiószerkesztővel és -Konvertálóval
Hozzászólás

Az Apowersoft kiadta a Mac Hangfelvevő 2.0-át, Audiószerkesztővel és -Konvertálóval

Utoljára frissítette ekkor: 20-04-2016

Az Apowersoft büszkén jelenti, hogy elkészült az Apowersoft Hangfelvevő Mac 2.0, az audiórögzítő program eddigi legjelentősebb frissítése. Az új verzió elkészítésének fő szempontja a hatékony audiószerkesztés és -konvertálás volt, természetesen a meglévő rögzítési folyamat megtartása mellett. Az új szerkesztővel vághatóak és tagelhetőek a hangfájlok, a konvertálóval pedig számos formátum között konvertálhatóak is. Mindemellett természetesen rengeteg programhibát is javítottunk, így a szoftver stabilabb, mint valaha. Lássuk az új funkciókat!

Letöltés

Bevezetés az újonnan Beépített Audiószerkesztőbe és -Konvertálóba

1. Új Audiószerkesztő

Az Apowersoft Mac Hangfelvevő V2.0 talán legkecsegtetőbb újdonsága az audiószerkesztő. Az új eszközzel számos módosítást hajthat végre hangfájljain:

Hangok Betöltése Másodpercek Alatt

Kezdéshez kattintson a „Fájl betöltése” gombra, tallózzon a „Kereső” segítségével és importálja a fájlt, de azt is megteheti, hogy egyszerűen a szerkesztő ablakára húzza a kiszemeltet. A szerkesztő analizálja a hangfájlt, beolvassa a fájlnevet és a hangsáv hosszát, majd megjeleníti a hozzá tartozó hanghullámot.

Hangfájlvágás, Egyszerűen

A megnyitott hangfájl vágásához csak kattintson a „Kijelölés hozzáadása” gombra és jelölje ki a kívánt területet. Szükség szerint kijelölhet akár több különálló régiót is! A pontosításhoz módosítsa a „Kezdési idő” és „Leállítási idő” mezőket. Nemcsak a gombokkal finomhangolhatja a kijelölést, át is írhatja a számokat. Ha vissza szeretné vonni a kijelölést, csak kattintson a „Kijelölés megszüntetése” gombra. A „Mégse” gombbal pedig minden szerkesztési műveletet visszavonhat.

Szerkesztett Audió Valós Idejű Ellenőrzése

Szerkesztés közben bármikor meghallgathatja a módosításokat. A szerkesztővel nemcsak az egész sávot hallgathatja meg, hanem megadott régiókat is lejátszhat. A változások követése tehát gyerekjáték.

Audióexportálás, Könnyedén

Szerkesztés után megadhatja az exportálás beállításait. Érdemes először a formátumot kiválasztani, a program rengeteg kiterjesztést támogat: MP3, WAV, AAC, FLAC, és így tovább. Ezt követően adja meg az exportálás módját. A program két móddal rendelkezik: a szerkesztett hangok összeolvasztása és exportálása egy fájlként, vagy a hangok kimentése külön fájlokként.

egyesíteni az exportálás fájl

ID3-információk Szerkesztése Gond Nélkül

Amellett, hogy az Apowersoft Hangfelvevő Mac automatikus ID3-azonosítóval rendelkezik, kézzel is megadhatja az albumborítót, az előadót, az albumcímet, a műfajt, és a többi adatot.

2. Teljes Körű Audiókonvertáló

A beépített audiókonvertálóval a következő lehetőségeket használhatja ki:

Különféle Audióformátumok

Nem kell a szokványos formátumoknál maradnia, az audiókonvertálóval olyan speciális formátumokba is átalakíthatja fájljait, mint az AC3, az ALAC, az MKA vagy a CAF. Mi több, videófájlokat is átalakíthat például MP3, WAV, M4A, OGG és egyéb kiterjesztésekbe.

mac audió átalakító

Villámgyors Audiókonvertálás

Hogy időt és engergiát spórolhasson, a konvertálási feladathoz importálhat egyszerre több fájlt is. A fájlok átalakítása villámgyorsan elkészül.

Fájlegyesítés Konvertálás Közben

A konvertálás mellett a szoftver audiófájlok egyesítésére is használható. Ha össze szeretne olvasztani néhány hangfájlt, csak „kapcsolja be” az egyesítés opciót és kattintson a „Konvertálás” gombra. A feladat befejeződéséről egy felugró ablak értesít.

Az Apowersoft Mac Hangfelvevő V2.0 Feljavított Funkciói

Az új verzió néhány meglévő funkciót is javít a még jobb felhasználói élmény érdekében.

1. Még Több ütemezett Audiórögzítési Mód

A feladatütemezőben új hangforrást választhat ki: „Rendszerhangok és mikrofon” rögzítése. Így már biztosan megtalálja a legmegfelelőbb opciót.

audio bemenet időzített rögzítés

2. A „Könyvtár” Hangfájljainak Rendszerezése

A rögzített hangfájlok kezelése egyszerűbbé vált a „Könyvtár” új funkciógombjaival. Mostantól gyorsan elérheti az azonosítás, átnevezés, szerkesztés és kezelés funkciókat.

3. Többnyelvű Kezelőfelület

Újabb nyelvek érhetőek el: svéd, dán, magyar, cseh, lengyel, görög. Minden egyszerűbb, ha a program az Ön anyanyelvét használja!

Új frissítésével az Apowersoft Hangfelvevő Mac teljes körű audióeszközzé vált. Audiórögzítő, -konvertáló és -szerkesztő egyben. Habozásra semmi ok, töltse le a programot és próbálja ki az új funkciókat!

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(9 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Hangfelvevő-re.Utoljára frissítve: 20-04-2016

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére