Képnézegető

A legjobb képnézegető, mely támogatja HEIC, JPG, PNG, BMP

Értékelések (0)
Videós útmutató megtekintése
GÖRGESSEN

Gyorsabb! Kisebb! Egyszerűbb!

Barátságos felületével és hatékony funkcióival az Apowersoft Képnézegető a képnézegetők legjobbját képviseli. A legjobb számítógépes technológiákat alkalmazva a megnyitás pillanatában azonnal megjeleníti a képeket.

TUDJ MEG TÖBBET
RAM
100%

Alacsony erőforrásigény

A szoftver kevés tárterületet igényel, és a processzort sem terheli. Így a fotók megtekintése még a gyengébb számítógépeken is zökkenőmentes.

Könnyebben megtekinthető nagy képek

Mostantól nem kell fel-le vonszolnod a nagyobb képeket, hogy minden részüket megnézhesd. A szoftverrel csak az egér görgőjére van szükséged a hosszabb képek megtekintéséhez. A Windows Photo Viewer egyértelműen legjobb alternatívája.

CSOMAGOLJON

Számos támogatott formátum

Az olyan népszerű formátumok mellett, mint a BMP, PNG, JPG és TIFF a program professzionális képformátumokat is támogat, például a HEIC-t, PSD-t, a CDR-t és a RAW-t.

TUDJ MEG TÖBBET
PSD
Kamerafotó
PDF fájlok

PDF fájlok

Ezzel a programmal nem kell külön PDF-olvasót telepítenie. A képek mellett ugyanis a PDF-fájlok megtekintésére is képes.

Más formátumú képek

Az alkalmazás olyan speciális formátumokat is támogat, mint a PhotoShop, a CoreDraw, az AI és más programok saját fájltípusai. Közvetlenül meg tudja nyitni a Canon, Sony, Nikon, Olympus, Matsushita és más fényképezőgépek fotóit is.

CSOMAGOLJON

Képernyőképek egyetlen kattintással

A szoftver a képernyő bármilyen területéről képet tud készíteni. Ezt követően hozzáadhatók vonalak, szövegek, nyilak és más jelölések is.

TUDJ MEG TÖBBET

Képernyőképek bármiről

Ez a képnézegető szoftver a képernyő bármilyen tartalmáról gyorsan, billentyűparancsok segítségével képet tud készíteni, legyen az egy egyéni terület, valamilyen program ablaka, menü vagy a teljes képernyő.

Egyszerűen menthető képernyőképek

Elkészítés után a képernyőképek az egér duplakattintásával a vágólapra másolhatók, majd más alkalmazásba illeszthetők. Emellett akár közvetlenül fájlként is menthetők.

CSOMAGOLJON

Csoportos képfeldolgozás

A szoftver csoportos képfeldolgozásra is lehetőséget ad. Módosítható a formátum, a képméret, a fájlnév – néhány kattintással.

Átnevezés
Formátumkonvertálás
Méretváltoztatás

Azonnali képmegosztás

Előfordul, hogy érdekes képeket osztanál meg barátaiddal online? Ez a képnézegető ezt is lehetővé teszi.

TUDJ MEG TÖBBET
Felhő
Közösség

Egyéni képmegosztás

Csak add meg a felhasználónevet és a jelszót, legközelebb már automatikusan bejelentkezel, és azonnal kezdheted a megosztást. Sőt, kiválaszthatod a leggyakrabban használt közösségi oldalakat.

Ingyenes felhős tárhely

Az Apowersoft Képnézegető ingyenes felhős tárhelyet is kínál. Feltöltés után a linket kapsz a képekhez, amelyet fórumokon, blogokon, e-mailben és bárhol máshol is megoszthatsz.

CSOMAGOLJON

Egyszerű felület

 • főképernyő
 • kép megnyitása
 • kép megtekintése
 • dia

  Hogy miért az Apowersoft Képnézegető?

  Értékelés: 5.0- 97 értékelés alapján.
  • Ez a képnézegető sokkal jobb, mint a Windowsba épített. Kellemes felület, könnyű kezelés, és GIF-támogatás. Bravó! Imádom!

   Kedvencem az Apowersoft Képnézegető. Rengeteg kép van a számítógépemen. Eddig nagyon macerás volt, hogy az egérrel húzásával kellett fel-le böngésznem őket. Ez a program megoldotta a problémát. Mostantól csak görgetnem kell.

  • Grafikusként gyakran használok olyan programokat, mint a Photoshop, a CDR, az AI stb. Ez a képnézegető számos formátumot ismer, így sokszor jól jön. Nagyon jó!

   Már most ez a képnézegető az alapértelmezett képnéző program a számítógépemen. Nem sokáig kellett használnom, hogy biztos legyek benne: nagyon sokat tud. Minden szükséges funkció megvan, a képformátumok konvertálása, a képernyőkép készítés és így tovább. Nagyon hasznos!

  • Fotóimádó vagyok. Kismillió fotót tárolok a számítógépen. Az Apowersoft Képnézegető számos kamera formátumát ismeri, és egyetlen kattintással oszthatom meg a képeket a közösségi oldalakon.

   Viszlát, Adobe! Ez a képnézegető még PDF-fájlokat is kezel, ráadásul nagyon gyorsan. Rendkívül intuitív! Megérdemled!

   Tudásbázis

   new
   Támogatás
   Megosztás
   Felülvizsgálat
   Hozzászólás
   Vissza az elejére