A legjobb képernyőtükröző alkalmazások iPhone 8-hoz
Hozzászólás

A legjobb képernyőtükröző alkalmazások iPhone 8-hoz

Utoljára frissítette ekkor: 02-02-2018

Az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X világszerte sok figyelmet kapott az utóbbi időben. Az Apple a 4,7 és 5,5 hüvelykes képernyőkialakítást választotta az új iPhone-generációhoz is, amely valószínűleg sokaknak kényelmes felhasználást nyújt. Előfordul azonban, hogy még ez sem elég. Néha nagyobb képernyőn szeretnénk játszani vagy filmet nézni. Egy képernyőtükröző alkalmazás iPhone 8-hoz számítógépünkre vetítheti telefonunk képernyőjét. Ezekkel az alkalmazásokkal sokoldalúbban használhatjuk készülékünket. Íme néhány AirPlay alkalmazás, amelyek közül igényeinek megfelelően választhat.

Képernyőtükröző alkalmazások iPhone 8-hoz

ApowerMirror

Az ApowerMirror egy rendkívül hasznos alkalmazás, amely a telefonos képernyők számítógépre való továbbításában segít. A letisztult, egyszerű programfelületnek köszönhetően kezelése egyszerű. Elérhető Képernyőkép készítése funkció is, az elkészült képek az iPhone-ra és a számítógépre is menthetők. Ez tehát egy AirPlay alkalmazás iPhone 8-hoz, de az ApowerMirror nemcsak az iOS, hanem az Android rendszerrel is kompatibilis, és az iPhone készülékek USB-kábel nélkül is csatlakoztathatók. Egyszerre akár három eszköz is a számítógéphez csatlakoztatható. A következő útmutató bemutatja az iPhone 8 képernyőjének számítógépre tükrözését.

Apowermirror

 1. Az alábbi gombra kattintva töltse le az ApowerMirrort Windows vagy Mac rendszerére, majd telepítse.

  Letöltés

 2. Csatlakoztassa iPhone 8 készülékét és számítógépét azonos helyi hálózatra.
 3. Suhintson felfelé az iPhone 8 képernyőjének alsó részéről. Koppintson a „Képernyőtükrözés” lehetőségre, majd válassza az „Apowersoft” nevű eszközt. Ekkor az iPhone képernyője megjelenik a számítógépen.

Képernyőtükrözés

A csatlakoztatást követően a program minden funkcióját kihasználhatja. Például PPT-t vetíthet, vagy fotókat és videókat jeleníthet meg a számítógép képernyőjén. Emellett akár rögzítheti is a telefonos tevékenységeket és hangokat a „Rögzítés indítása” gombra kattintva – például játékok közben.

Reflector 2

A Reflector 2 egy népszerű vezeték nélküli képernyőtükröző alkalmazások iPhone 8-hoz, amely USB-kábel nélkül jeleníti meg a telefon képernyőjét számítógépen. Ha kedveli az élő streameket, a programmal akár közvetlenül a YouTube-ra is továbbíthatja telefonja képernyőjét, hogy mások is megtekinthessék. A fentebb említett programhoz hasonlóan a Reflector 2 is kiváló funkciókat kínál, többek között az eszköz vezérlését és a webkamerás videót is. A következő módon streamelheti iPhone képernyőjét számítógépére.

reflector2

 1. Töltse le a Reflector 2-t Windows vagy Mac számítógépére. Kövesse a telepítési utasításokat, majd indítsa el a programot.
 2. Csatlakoztassa számítógépét és iPhone 8 készülékét azonos vezeték nélküli hálózatra.
 3. iPhone-ján felfelé suhintva nyissa meg a vezérlőközpontot. Koppintson a „Képernyőtükrözés” lehetőségre, majd válassza ki a listából számítógépét. Ekkor az iPhone képernyője megjelenik a számítógépen.

A módszer természetesen hasonló az ApowerMirrorhoz szükségeshez. A sikeres csatlakozást követően képernyőképeket készíthet, hanggal együtt rögzítheti a képernyőt, valamint élőben streamelhet a YouTube-ra. Az ApowerMirrorhoz hasonlóan egyszerre több eszközt is számítógépéhez csatlakoztathat.

iOS Screen Recorder

Az iOS Screen Recorder is azoknak készült, akik számítógépük képernyőjén szeretnék élvezni iPad, iPhone vagy iPod készüléküket. Egyértelműen kiváló tükröző alkalmazás iPhone 8-hoz, amely az iOS 7.1-től az iOS 11-ig támogatja a rendszereket. A csatlakoztatás módja hasonló az előző kettőhöz.

iOS screen recorder

 1. Töltse le a dr.fone toolkit iOS-es változatát számítógépére, majd indítsa el.
 2. Csatlakoztassa iPhone 8 készülékét és számítógépét azonos hálózatra, majd kattintson a dr.fone toolkit „Screen Recorder” elemére.
 3. iPhone-ján felfelé suhintva nyissa meg a vezérlőközpontot. Koppintson a „Képernyőtükrözés” lehetőségre, majd válassza a „dr.fone” elemet. Ekkor az iPhone képernyője megjelenik a számítógépen.

A szoftver segítségével játékokat és videókat rögzíthet, de számos más esetben, például oktatáshoz, prezentációhoz és szórakozáshoz is jól jöhet. Sajnos az iOS Screen Recorder nem kompatibilis a Mac rendszerekkel, és funkciók tekintetében is kevesebbet kínál, mint a vetélytársai.

Összehasonlítás

Az alábbi táblázatban összehasonlíthatja a három képernyőtükröző alkalmazás képességeit. Tekintse át, és válasszon saját igényeinek megfelelően.

ApowerMirrorReflector 2iOS Screen Recorder
Képernyőképek készítése
A képernyő rögzítése
Alkalmazásadatok szinkronizálása
Android és iOS támogatása
Windows- és Mac-kompatibilitás
Teljes képernyős megjelenítés
Hangrögzítés
Egyszerre több mobileszköz

Összegzés

Összességében mindegyik iPhone 8-hoz való tükröző alkalmazás megfelelő választás, ha iPhone-ja képernyőjét számítógépére szeretné továbbítani. Az ApowerMirror extra szolgáltatást kínál, amellyel ügyfeleit szeretné prioritással kezelni. Az alapvető funkciók mellett lehetőséget nyújt a videóformátum, a felbontás és a nyelv módosítására is. A többi alkalmazáshoz képest az ApowerMirror némi egyéniséggel is bír, amely egyre több felhasználót győz meg.

Értékelés:4.3 /5(20 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Képernyőképek, Tech hírek-re.Utoljára frissítve: 02-02-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére