iPhone Adattisztító – Végleges adateltávolítás

iPhone Adattisztító
Értékelés:3.7 /5(46 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!

Törölheti adatait például eladásra, elajándékozásra szánt régi iPhone készülékéről, vagy eltávolíthatja a személyes fájlokat a biztonság kedvéért is, ha iPhone 4/4S/5/5S/6/6 Plus/6s/7 Plus telefonját szervizbe küldi – így elkerülheti az esetleges adatszivárgást. Az Apowersoft az iPhone Adattisztító ajánlja, amellyel biztonságosan megoldható az összes iPhone adat törlése.

  • Törölje iPhone-os fájljait, beleértve a fotókat, fiókjelszavakat, névjegyeket, stb.
  • Távolítsa el iKészülékei adatait 4 különböző móddal és 3 tisztítási szinttel
  • Minden iOS készülék támogatott, így az iPhone-ok, az iPadek és az iPodok is
  • iKészülékes fájljainak végleges eltávolításával megakadályozza azok visszaállítását.

Ez az iPhone tisztító szoftver nemcsak az iPhone-okat támogatja, hanem minden más Apple készüléket is, így például az iPod Touch-ot és az iPad-et is. Még a szolgáltatói zárral rendelkező (nem függetlenített) iPhone-okkal és a jailbreakelt iPadekkel is elbánik. Egy ideális iOS-tisztítóról van tehát szó.

Letöltés

Szükségessé válhat az iPhone beállítások törlése például akkor, ha a készülék meghibásodott. Szintén megfordulhat a fejében a személyes adatok eltávolítása akkor, ha el szeretné adni Apple iPhone-ját. A felhasználók első gondolata az “Összes tartalom, beállítás törlése” gomb megnyomása lehet. Ez töröl minden fájlt és beállítást, de az adatok valójában még visszaállíthatóak. Ha véglegesen szeretné törölni az adatokat iOS készülékéről, használja ezt az egyszerű és megbízható asztali iMegsemmisítőt.

Minden iPhone adat törlése

Minden iPhone adat törlése

Az “Összes tartalom, beállítás törlése” gombbal ellentétben ez az iPhone tisztító alkalmazás nem a szokásos módon törli az adatokat, a fájlok törlése iPhone-ról végleges. A törölt fájltípusok listája hosszú, ide tartoznak a videók, fotók, hangmemók, szöveges üzenetek, hívásnaplók, névjegyek, e-mailek, emlékeztetők, jegyzetek, naptári bejegyzések, appok, Apple ID-fiókok, fiókadatok, jelszavak, rendszerbeállítások, Safari könyvjelzők, stb.

Négy eltávolítási mód

Négy eltávolítási mód

Az eszköz négy eltávolítási móddal rendelkezik, így az önnek megfelelő módszert választhatja ki (expressz tisztítás, személyes adatok törlése, részleges tisztítás, teljes tisztítás).

Expressz tisztítás: Ezzel az eltávolítási móddal különböző felesleges fájlokat (érvénytelen fájlok, ideiglenes fájlok, gyorsítótár, stb.) törölhet iKészülékéről. Ez nagy segítség lehet, ha több szabad területre van szüksége iPhone-ján, iPadján vagy iPod Touch-án.

Személyes adatok törlése: Ahogy azt a neve is sejteti, ez a módszer minden személyes adatot töröl iOS készülékéről, hogy ne élhessenek vissza velük. Ezzel a tisztítási móddal biztos lehet benne, hogy adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Teljes tisztítás: Ezzel eltávolíthatja készüléke minden adatát és gyári állapotba helyezheti, az iOS rendszert viszont nem lesz szükséges újratelepítenie.

Részleges tisztítás: A részleges tisztítással a már törölt fájlokat teheti visszaállíthatatlanná, a meglévő fájlok pedig megmaradnak.

Figyelem: Ha kiválasztja az egyik módszert, a többi már nem választható.

Három adattörlési szint

Három adattörlési szint

Az iPhone adatok eltávolítása három különböző szinten végezhető el az iPhone Adattisztító. A megfelelő szintet Ön választhatja ki.

Alacsony: Az alacsony tisztítási szinten gyorsan eltávolíthatja az adatokat iOS rendszeréről. Ezzel a módszerrel lényeges időt spórolhat.

Közepes: A második szint véletlenszerű adatokkal írja felül a meglévő és törölt adatokat, így megállapíthatatlan, hogy voltak-e a készüléken korábbi adatok.

Magas: Ez a legbiztonságosabb tisztítási szint. Ezt ajánljuk, ha érzékeny adatokat tárolt készülékén (például jelszavakat, banki adatokat, más pénzügyi információkat). Ez a módszer veszi igénybe a legtöbb időt.

Minden iOS készülék támogatva

Minden iOS készülék támogatva

Apple iPhone-jának tisztítása mellett a program más iOS készülékek adatainak törlését is támogatja, a program tehát számos iOS eszközzel kompatibilis. Íme a lista:

  • iPhone: iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS
  • iPod Touch: iPod Touch 5, iPod Touch 4
  • iPad: iPad Air, iPad Mini, iPad Retina Display, az új iPad, iPad 2, iPad
A visszaállítás ESÉLYTELEN

A visszaállítás ESÉLYTELEN

A tisztító lehetetlenné teszi a fájlok visszaállítását, tehát mielőtt megkezdi a folyamatot, győződjön meg arról, hogy biztonsági másolatokat készített fontos fájljairól.

A fájlok visszaállítása tehát lehetetlen. A program működése felhasználóbarát felületének köszönhetően egyszerű; az iPad, iPhone és iPod Touch készülékek tisztítása három lépésben elvégezhető: tisztítási mód kiválasztása, tisztítási szint kiválasztása, tisztítás.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére