Kiadásra Került az Apowersoft GIF
Hozzászólás

Kiadásra Került az Apowersoft GIF

Utoljára frissítette ekkor: 25-07-2019

Hogy megfeleljenek a felhasználók igényeinek, akik egyszerűen szeretnének GIF-eket létrehozni, az Apowersoft 2019 június 21-én kiadott egy új terméket, az Apowersoft GIF-et. Ez a szoftver egy animált GIF készítő, amellyel a felhasználók videóikból, képeikből és GIF-eikből GIF-et készíthetnek. Könnyen használható, de erőteljes, amellyel bárki lenyűgöző GIF-et készíthet percek alatt. Töltse le a szoftvert, és kezdje el létrehozni GIF animációit most.

Letöltés

Az Apowersoft GIF Kiemelt Funkciói

1. Vegye fel képernyőjét és mentse GIF-ként

Az Apowersoft GIF-fel felveheti számítógépe képernyőjét, webkameráját és tábláját, majd elmentheti GIF vagy AVI formátumba, jó minőségben. Felveheti a teljes képernyőt, vagy egy egyénileg megadott területet, ahogy kívánja.

Az Apowersoft GIF főbb jellemzői

2. Erőteljes beépített GIF-szerkesztő

A sokoldalúszerkesztővel megtekintheti, sőt, szerkesztheti is a GIF-et/videót/képet,méghozzá képkockánként. Beilleszthet, kitörölhet, körbevághat, illetveelforgathatja a képkockákat. Ezen felül hozzáadhat szöveget, vízjelet, keretet,elmosódást és további különleges effekteket a fájlhoz. Valós időben tekinthetimeg az előnézetet, hogy mentés előtt a legjobb eredményt kapja.

gif szerkesztő

3. Konvertálja videóit/képeit GIF-be gyorsan

Gyorsan létrehozhat animált GIF-et videókból, nyers GIF-ekből és képekből. Miután beimportálta a fájlokat a szoftverbe, egyszerű kattintásokkal elkezdheti létrehozni GIF-eit.

GIF-re konvertálható

Befejezés

Az Apowersoft GIFtényleg egy teljes értékű GIF készítő, amelyben minden eszköz megvan ahhoz,hogy tökéletes GIF animációt hozhassunk létre. Nem számít, tapasztaltfelhasználó vagy kezdő, rövid idő alatt belejön majd intuitív felhasználóifelületének köszönhetően.

Értékelés:4.3 /5(6 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 25-07-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére