Az Apowersoft Androidrögzítő Használata
Hozzászólás

Az Apowersoft Androidrögzítő Használata

Utoljára frissítette ekkor: 18-01-2019

A mobilos technológiák gyors fejlődésének köszönhetően az Android rendszerű készülék képességei a számítógépekkel vetekszenek. Rengetegen használják őket, ennél is több célra. A telefonok korlátolt mérete azonban megnehezíti a szórakoztató, üzleti vagy más tartalmak megjelenítését. Mások pedig rögzíteni szeretnék alkalmazásaikat, játékbeli kalandjaikat, videóhívásaikat vagy más androidos tevékenységeiket. Az Apowersoft Androidrögzítő segítségével mindez egyszerűen megtehető.

Előkészületek

Az alkalmazás használatához készítse elő a következőket.

 • Android 5.0 vagy újabb verzió (lehetőleg 5 GHz-es WiFi-hálózaton csatlakoztatva)
 • Egy számítógép internetcsatlakozással (Windows vagy Mac)
 • Apowersoft Androidrögzítő

Letöltés

Az Apowersoft Androidrögzítő használatának részletes lépései

A.Androidos készülékeinek csatlakoztatása a számítógéphez

B.Az Android képernyőjének rögzítése/fotózása

C.Szétkapcsolás

D.Segítség és támogatás

A. Az Android csatlakoztatása a PC-hez

A csatlakoztatás előtt az Android rendszerű telefont/táblagépet és a számítógépet azonos hálózatra kell csatlakoztatnia (azonos hálózati szegmenshez). Mivel az egyes androidos készülékek sokban különbözhetnek egymástól, a csatlakoztatás módja is eltérhet. Alapvetően két módon kötheti össze Androidját PC-jével.

Csatlakozás Chromecast segítségével

Ha Android készüléke rendelkezik a Google-féle Chromecast funkcióval, az alábbi lépések segítségével csatlakoztathatja Androidját számítógépéhez.

 1. Indítsa el az Apowersoft Androidrögzítőt számítógépén. Ekkor előfordulhat, hogy „Windows biztonsági riasztás” nevű ablak ugrik fel a képernyőn. A megfelelő csatlakozáshoz jelölje be a két lenti jelölőnégyzetet, és kattintson a „Elérés engedélyezése” gombra.

  Windows biztonsági riasztás

 2. Nem kötelező – Nyissa le a beállítások menüt, válassza az „Opciók” menüpontot, majd szabja testre az általános és a rögzítési beállításokat, például a kimeneti videó formátumát, vagy a kimeneti mappát.

  Opciók menüpontot

 3. Húzza le ujját a képernyőn a kontextusmenü megnyitásához, majd koppintson a „Tartalomátküldés” gombra.

  Tartalomátküldés gombra

 4. Ekkor megjelenik egy ikon számítógépe nevével, koppintson rá, majd várjon pár másodpercet. A sikeres csatlakozást követően koppintson a „KÉSZ” gombra.

  KÉSZ gombra

 5. A fenti lépések elvégzését követően megjelenítheti Androidja képernyőjét PC-jén.

Tipp: A kivetített kép vízszintesre és függőlegesre is forgatható attól függően, hogy éppen filmet szeretne-e nézni, játszani szeretne-e és így tovább.

Ha Android készüléke rendelkezik a Google-féle Chromecast funkcióval, az alábbi lépések segítségével csatlakoztathatja Androidját számítógépéhez.

A Google Home letöltése a kapcsolódáshoz

Egy Android rendszerű eszköz és a Windows összekapcsolásához letölthető a Google Home alkalmazás a Google Play Áruházból.

 1. Győződjön meg arról, hogy Android készüléke és számítógépe ugyanahhoz a hálózathoz kapcsolódik, indítsa el az Apowersoft Androidrögzítő alkalmazást, majd konfigurálja az alapvető beállításokat.
 2. Nyissa meg Androidján a Google Play Áruházat, majd keresse meg és telepítse a Google Home alkalmazást.

 3. Indítsa el az alkalmazást, majd koppintson az „Elfogadás” gombra a szerződési feltételek és az adatvédelmi irányelvek elfogadásához.
 4. Koppintson a további lehetőségek ikonra a felület bal felső sarkában, majd válassza a „Képernyőtartalom/hang átküldése” lehetőséget.

  Google Home

 5. Koppintson a számítógépe neve melletti ikonra. Ezt követően minden képernyős tevékenységet és hangot a számítógépre továbbíthat.

  Képernyőtartalom/hang átküldése

Csatlakoztatás harmadik féltől származó eszközzel

A csatlakoztatáshoz a Chromecast mellett az Apowersoft Képernyőfelvevő alkalmazást is használhatja.

Az alkalmazás segítségével nemcsak továbbíthatja Android készüléke tartalmait számítógépére, hanem közvetlenül mobileszközén is rögzíthet, képernyőképeket készíthet, és egyebeket is elvégezhet. Fontos azonban, hogy csak képernyőtartalmak számítógépes megjelenítésére képes, hangokat nem továbbít. A következő lépések szükségesek a kapcsolat létrehozásához.

 1. Először csatlakoztassa androidos telefonját/táblagépét azonos hálózatra. Az Apowersoft Androidrögzítő elindításához és az alapvető beállítások módosításához tekintse meg az előző csatlakozási módszer első két lépését.
 2. Töltse le és telepítse az Apowersoft Androidrögzítő alkalmazást a Google Play Áruházból androidos készülékeire.

 3. Indítsa el az alkalmazást, koppintson a bal felső sarokban lévő ikonra, majd válassza a „Vetítés PC-re” lehetőséget.

  Vetítés PC-re

 4. Ezt követően koppintson a „Vetítés” gombra a kapcsolat indításához. Ekkor egy felugró értesítés tájékoztatja arról, hogy az alkalmazás minden képernyőn látható tartalmat rögzíteni fog. A folytatáshoz csak jelölje be a „Ne jelenjen meg tőbbé” lehetőséget, majd koppintson az „INDÍTÁS MOST” gombra.

  felugró értesítés

 5. Mostantól minden képernyős tevékenység és hang a számítógépre streamelhető.

Tipp: Mivel ez a kapcsolat csak képernyő továbbítását támogatja, ezért akik hangokkal szeretnének képernyőtartalmat rögzíteni, felhasználhatják az Apowersoft Képernyőrögzítő alkalmazást arra, hogy közvetlenül az Android készüléken rögzítsék a képernyő tartalmát.

B. Az Android képernyőjének rögzítése/fotózása

Miután sikeresen csatlakoztatta androidos készülékeit Windows-/Mac-számítógépéhez, kattintson a kivetített képernyő bal felső sarkában lévő piros rögzítés gombra. Ezzel minden képernyős tartalom rögzül, legyen az játék, videócsevegés, film vagy bármi más. Ha be szeretné fejezi a rögzítést, csak kattintson a leállítás gombra. Ekkor a program a beállított kimeneti mappába menti a felvételt.

képernyőjének rögzítése

Az Android képernyőjének és hangjainak rögzítése mellett képernyőképek elkészítésére is használhatja az Apowersoft Androidrögzítőt. Csak kattintson a kamerát ábrázoló ikonra, a kép PNG formátumban a beállított kimeneti mappába kerül.

C. Szétkapcsolás

Ha be szeretné fejezni a vetítést, csak kattintson a fenti kikapcsolást jelző ikonra.

Szétkapcsolás

D. Segítség és támogatás

Ha nem sikerült csatlakoztatnia androidos telefonjait/táblagépeit számítógépéhez, nézze át a bejegyzésünkben részletezett megoldásokat. Emellett használhatja a legördülő beállítások menü „Támogatás” gombját is. Ezzel megjelenik egy visszajelzés küldésére szolgáló ablak. Jelölje be a „Naplófájl küldése” lehetőséget, adja meg e-mail címét, részletezze a problémát, majd kattintson az „Elküldés” gombra.

segítség és támogatás

A fenti lépések szükségesek tehát ahhoz, hogy az Apowersoft Androidrögzítő segítségével megjeleníthesse Androidja képernyőjét PC-jén, videót rögzíthessen és képernyőképeket készíthessen. Csak kövesse a lépéseket, hogy Androidját számítógépén élvezhesse, kihasználhassa a nagyobb méretet, és jó minőségű felvételeket készíthessen.

Értékelés:4.3 /5(12 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Androidrögzítő, Androidrögzítő, Mac Androidrögzítő-re.Utoljára frissítve: 18-01-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások

Hírek

 

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére