Apowersoft Ingyenes Android Kezelő

Apowersoft Ingyenes Android Kezelő
Értékelés:3.7 /5(82 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
scan it! scan it transfer data

Az Apowersoft Ingyenes Android Kezelő egy igen okos program a PC-jén található, Androiddal kapcsolatos tartalmak rendszerezésére. Ezzel az ingyenes segédprogrammal könnyedén kezelheti Androidos telefonja vagy tablete kapcsolatait, alkalmazásait, szöveges üzeneteit, zenéit, képeit, videóit és a számítógépén lévő fájlokat is.

Az Android eszköz PC-n való kezelése mellett a program egyik legjobb tulajdonsága, hogy képes adatokat szinkronizálni Androidos készüléke és a számítógépe között. Az Android Fájlkezelő használatával az átviteli művelet hihetetlenül könnyű és a fájlokat a két eszköz (PC/Android) közül bármelyiken tárolhatja.

Mentése

Android telefon – PC fájlátvitel

A legtöbb Androidos telefon SD kártyán tárolja a fájlokat, de a fontos adatok elvesztését megelőzendő, szükség lehet biztonsági mentés készítésére a számítógépre. Az Apowersoft Ingyenes Android Kezelő egyetlen kattintással bármikor igény szerint lementi az Ön fájlait és át is másolja a PC-re.

Visszaállításhoz

Helyi fájlok kiválasztása a visszaállításhoz

Miután csatlakoztatta okostelefonját az Apowersoft Ingyenes Android Kezelő programhoz, megkezdheti a fájlátvitelt Androidos telefonjáról Mac-re/PC-re. Egyszerűen töltse be az egyik meglévő biztonsági mentés fájlt a Visszaállítás ikonra kattintva és a tartalom elérhetővá válik az Android eszközön. Érdemes a zenéket, képeket és videókat egy adott mappában tárolni. PC-re való biztonsági mentéskor könnyedén visszakaphatja elveszett médiafájlait.

Zene szinkronizálása

Zene, filmek, fotók és médiafájlok szinkronizálása

Az Apowersoft Ingyenes Android Kezelő képes zenék, videók és képek exportálására a telefonjáról PC-re, így ott is lejátszhatja/megtekinheti azokat. Továbbá nagyon egyszerűen lehet vele egyszerre nagy mennyiségű fájlt törölni, ezzel növelve az eszköz sebességét. Ami még ennél is jobb: a médiafájlokat lejátszhatja, átnevezheti vagy lejátszási listához adhatja a programmal. A zenekedvelők bármelyik zenét igény szerint beállíthatják csengőhangként is. Oda-vissza működik: a helyi fájlok Android-optimalizált formátumokra konvertálhatóak.

Alkalmazások irányítása

Androidos alkalmazások irányítása a számítógépéről

Ez az ingyenes Android kezelő alkalmazás-kezelőként is működik, általa telepíthet, eltávolíthat, exportálhat alkalmazásokat, illetve biztonsági mentést készíthet róluk. Ha ezek gyárilag telepítve vannak a belső telefontárhelyen, egyszerűen átrakhatja azokat SD kártyája. Ha különösen kedvel egy szoftvert, annak ajánlását könnyen megoszthatja barátaival Facebook, Twittwe, Google Plus és egyéb közösségi hálózatokon.

SMS kezelése

SMS kezelése a számítógépen

Az Androidos eszköz üzeneteit a PC-ről kezelheti. A beépített ingyenes SMS asszisztens segítségével a felhasználók ingyen szöveges üzeneteket küldhetnek, csoportos SMS funkcióval, amivel sok időt és energiát takaríthatnak meg. Továbbá, ha fontos üzenetek vannak a telefonján, amiket nem akar véletlenül elveszíteni, az Export funkcióval a PC-re mentheti azokat. Ami még ennél is jobb: ezzel az Android Kezelővel közvetlenül a számítógépéről is küldhet/fogadhat üzeneteket.

Kapcsolatok rendszerezése

Kapcsolatok és személyes adatok rendszerezése

Az Androidos telefonján tárolt kapcsolatok kezelése könnyebbé válik az Ingyenes Android Kezelővel. Ezzel bármikor hozzáadhat, csoportosíthat, törölhet, szerkeszthet, importálhat vagy exportálhat kapcsolatokat. Biztonsági mentés után pedig nem kell többé kapcsolatok elvesztése miatt aggódnia (esetleges telefon- vagy szolgáltató váltásnál). Ezen felül az összes hívási listát ellenőrízheti és törölheti közvetlen a számítógépéről.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére