Megjelent az ApowerShow
Hozzászólás

Megjelent az ApowerShow

Utoljára frissítette ekkor: 15-03-2018

Az Apowersoft ma bejelentette legújabb termékét, az ApowerShow. Ahogyan a név is mutatja, a program célja, hogy olyan fantasztikus videókat hozhasson létre, melyeket büszkén mutathat meg másoknak. Segítségével zenés videókat (MV) vagy osztott képernyős videókat készíthet, illetve a program videók letöltésére, rögzítésére és szerkesztésére is alkalmas. Ha szeretne stílusos videókat készíteni fényképeiből vagy videófelvételeiből, akkor az ApowerShow le fogja nyűgözni hatékony funkcióival és könnyen kezelhető felületével. Szeretné kipróbálni most? Csak töltse le a programot! Az alábbiakból pedig még többet megtudhat róla.

Letöltés

Az ApowerShow kiemelt funkciói

1. Könnyen használható zenés videó (MV) készítő stílusos témákkal

Ezzel a zenés videó (MV) készítővel fényképekből és dalokból hozhat létre videókat gyorsan és egyszerűen. A jobboldali mezőben kiválasztott témákkal megváltoztathatja videója megjelenését. Több klasszikus és vicces téma közül választhat: „Kiemelő”, „Emlék”, „Gyermekkor”, „Divat”, „Vízfesték” stb.

MV létrehozója

2. Osztott képernyő rengeteg funkcióval

Az osztott képernyős mód biztosítja mindazokat a funkciókat, melyekre szüksége lehet, ha élete emlékezetes eseményeiről (pl. születésnap, diplomaosztó, esküvő) szeretne videót készíteni. Az osztott képernyős videóhoz hozzáadhat fotót, videófelvételt vagy akár mindkettőt. A könnyen kezelhető és hatékony program videókollázs készítésére is alkalmas. Az alábbi funkciókkal rendelkezik:

Stílus:

Mielőtt nekilátna videója elkészítésének, a jobboldali mezőben válasszon az egy, kettő, három, négy vagy öt képernyős megjelenési módok közül. Az alapértelmezett képarány a 16:9, de választhatja a 4:3 vagy az 1:1 képarányt is videójához. A képarány opció alatt megváltoztathatja a videók közötti határ típusát és színét is.

beállított stílus

Szűrők:

Szűrők széles választéka segíti abban, hogy a különböző effektek használatával videója még látványosabb legyen. Használhatja például a „Szépia”, a „Fekete-fehér”, a „Vertigo”, a „Vignetta”, az „RGB zaj”, a „Torzítás”, az „Izgatott” és a „Ragyogás” nevű szűrőket.

válasszon szűrőt

Hang:

Ha videójának van hangja, a baloldali mezőben beállíthatja a hangerőt és kiválaszthatja a hang fel- és lekeverését eredményező áttűnés funkciót.

állítsa be a hangot

Zene:

A program lehetővé teszi, hogy a videón található hang ikonnal elnémítsa a videót. Az eredeti hang helyett hozzáadhatja kedvenc zenéjét a videóhoz, beállíthatja a hangerőt, a zene le- és felkeveréséhez pedig kiválaszthatja az áttűnés opciót. A hozzáadott dal lejátszása automatikusan ismétlődik.

zenét hozzáadhat a videóhoz

Exportálás:

Igényei szerint különböző felbontásokban exportálhatja a videót: 480P, 720P vagy 1080P.

válasszon méretet

3. Többfunkciós videószerkesztő

Videókollázs készítésen kívül videóit szerkesztheti is az ApowerShow-val. A videószerkesztő lehetővé teszi az olyan alapvető szerkesztési feladatok elvégzését, mint a vágás, a forgatás, a kép méretre szabása stb.

vágja le a videót

Összetettebb változtatásokat is eszközölhet, például beállíthatja a videó sebességét 0.5 és 2 érték között, a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget -100 és 100 érték között, valamint a hangerőt 0 és 1000 között.

állítsa be a sebességet

Kétfajta – szöveges vagy képes – vízjelet adhat videóihoz. Beállíthatja a vízjel pozícióját, méretét és átlátszóságát is.

vízjel hozzáadása a videóhoz

Továbbá az alábbi népszerű formátumokba konvertálhatja médiafájljait: MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, VOB, M4V, GIF, MP3, MP2, WMA, M4R, DTS, AC3 stb.

4. Praktikus képernyőrögzítő

Ha internetes forrásból szeretne egy rövidebb videóklipet vagy zenét hozzáadni videójához, akkor használja a képernyőrögzítő funkciót. A képernyőrögzítő hanggal együtt veszi fel a számítógépe képernyőjén látható eseményeket. Rögzítheti a teljes képernyőt vagy csak egy bizonyos régióját, a webkamera képét, az egér környékét vagy csak a hangot. A felvétel közben hozzáadhat a videóhoz különböző aláírásokat, szöveget, de akár nyilakat, vonalakat stb. is.

válassza ki a képernyőfelvételi módot

5. Gyors videóletöltő

A program videóletöltő funkciójával egyszerűen tölthet le videókat a számtalan videónézegető oldalról, mint a YouTube, a Dailymotion, a Vimeo, a Vevo vagy a Bilibili. Támogatja a HTTPS, HTTP, FTP, RTMP és egyéb protokolokat.

videó letöltése

Tehát az ApowerShow ideális eszköz személyes és stílusos videók készítéséhez. Teljeskörű videókészítő programként egyéb videószerkesztési feladatokhoz is hasznos lehet. Kattintson az alábbi letöltés gombra és vágjon bele videója szerkesztésébe!

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(12 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 15-03-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére