Adatvisszaállítás – Adatok visszaállítása vészhelyzetben

Adatvisszaállítás
Értékelés: 3.7 / 5 (12 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Állítsa helyre törölt videóit, fotóit, audio fájlait, leveleit és bármi egyebet számítógépe merevlemezén vagy szerezze vissza dokumentumait külső merevlemezekről/digitális fényképezőkről. Az adathelyreálíltó szoftver a legcélszerűbb választás erre. Az Apowersoft szívélyesen ajánlja ezt a sokoldalú és hatékony fájlvisszaállítás szoftvert Önnek.

  • Számos fájltípus helyreállítása, több, mint 500 formátumban
  • Szerezzen vissza bármilyen törölt, formatált, elveszett vagy elérhetetlen dokumentumot könnyedén
  • SMS, fényképek, kapcsolatok, híváslisták, naptárak és jegyzetek visszaállítása iPhone-on
  • Biztonságos, nagy tudású és költséghatékony Windows és Mac adatvisszaállítás szoftver
  • Az előnézet funkcióval előre megerőstheti, mely fájlokat szükséges visszaálltania

Ezt az eszközt könnyű használni és nincs szükség hozzá különösebb szakképzettségre. Továbbá, az ingyenes próbaváltozattal 100 MB-ig állíthat vissza fájlokat. Ne habozzon, töltse le most!

Letöltés

A törölt fájlok és mappák helyreállítása (beleértve a “Shift+Del” használatával törölteket) fontos lehet. Megeshet, hogy leformatálta a PC merevlemezét és szüksége van az azon volt fájlaira, biztonsági mentés pedig nincs kéznél. Esetleg Mac OS rendszerén szeretné visszaállítani adatait, egy merevlemez hiba után. Számos mód létezik a tönkrement, fertőzött vagy elérhetetlen merevlemezeken található adatok helyreállítására. De a legkönnyebb és leginkább kockázatmentes megoldás ez a professzionális adathelyreállító szoftver. Ezen ok miatt ‘PC-mentő’ néven is emlegetik.

Kétféle helyreállítási mód

Kétféle helyreállítási mód

Az Adatvisszaállítás nagy tudású adatvisszaállító szoftver Windows/Mac rendszerekre. Használatával visszakaphatja elveszett fájlait, beleértve a zenéket, Word dokumentumokat, e-mail-eket, képeket, videókat és minden egyebet. Két egyedi visszaállítási módot ismer:

Varázsló mód: ez a könnyű visszaállítási mód, kezdők számára. Nagy előnye, hogy két egyszerű kérdés megválaszolásával megoldható az elveszett adatok helyreállítása.

Standard mód: ebben a módban ötféle lehetőség érhető el – elveszett fájlok visszaállítása, partíció helyreállítás, nyers fájl visszaállítás, visszaállítás folytatása és iPhone/iTunes helyreállítás.

mód ötféle

A Standard mód ötféle lehetősége

Elveszett fájlok: ez az opció lehetővé teszi az elveszett fájlok visszaálítását, eredeti nevükkel és elérési útjukkal együtt. Ez kifejezetten hasznos, ha azokat a Shift+Delete gombkombinációval törölték.

Partíció: ezzel a véletlenül törölt partícióról nyerhetőek vissza az adatok (és a partíció is).

Nyers fájl: Ha az Elveszett fájl opcióval nem találhatóak a fájlok, érdemes ezt választani. Mély keresést végez a merevlemezen és visszaállítja a törölt képeket, zenéket, filmeket, Excel, PPT, stb. fájlokat, az eredeti elérési úttal és névvel együtt.

Folytatás: a nevéhez illően ezzel az opcióval az előzőleg mentett keresési eredmények importálhatóak és felhasználhatóak.

iPhone helyreállítás iTunes-ról: ezzel visszaállíthatóak az elveszett SMS-ek, kapcsolatok, híváslisták, galériák, naptárak és egyebek iPhone, iPod Touch és iPad készülékeken, az iTunes könyvtár alapján.

Megjegyzés: az első 4 opció Windows és Mac OS rendszereken egyaránt elérhető, de az 5. csak Mac rendszeren használható.

hatékony fájl helyreállítás

Sokoldalú és hatékony fájl helyreállítás

Ez az adathelyreállító szoftver számos helyreállítási módot és lehetőséget biztosít felhasználóinak. De egyéb komoly funkciókkal is rendelkezik:

Mindenféle fájlformátum támogatása: nem csak Office dokumentumok helyreállítását támogatja (mint PPTX, XLS, DOCX, PDF, stb.), de a médiafájlok (GIF, PNG, JPG, stb.), zenefájlok (MP3, WMA, OGG, stb.), videófájlok (WMV, MP4, AVI, MKV, stb.) és egyebek helyreállítási is megoldható segítségével.

Adatok visszaállítása bárhonnan: a Windows/Mac rendszerek merevlemezein taláható adatok helyreállításán kívül sokféle külső merevlemezről, mobiltelefonról, digitális fényképezőről és MP3/MP4 lejátszókról is képes visszanyerni adatait.

Minden adatvesztéses eset ellen: az elvesztés módjától (pl. véletlen formázás, törlés, vírus, hibás használat, PC összeomlás, egyéb) függetlenül bárhonnan képes visszanyerni elveszett fájlait.

Adatok megkeresése és helyreállítása

Adatok megkeresése és helyreállítása rugalmasan és precízen

Számos oka van annak, hogy ez az adatmentő program nagyon népszerű a vásárlók körében. Az egyik legnagyobb és legkedveltebb ok a rugalmassága.

Fájlok rugalmas keresése: az elveszett fájlok keresése szüneteltethető vagy folytatható, a “Szünet”, ill. “Folytatás” gombok megnyomásával. Ha le akarja állítani az aktuális műveletet, csak kattintson a Stop gombra.

Fájlok gyors megtalálása: a fájlszűrő segítségével sok mindenre szűrhet (fájlnév, méret, elérési útvonal, létrehozási/módosítási dátum, stb.), mindezt nagyon gyorsan.

Visszaállítás folytatása: a Folytatás opcióval nem kell újra átkeresni a fájlokat, egyszerűen az előző keresési eredményeket fogja használnia program.

dokumentumok előnézete

Médiafájlok és Office dokumentumok előnézete

Érdemes megemlíteni a program előnézet funkcióját.

Fotók, videók és audio fájlok előnézete: visszaállítás előtt ellenőrízheti elveszett fényképének minőségét és tulajdonságait, belehallgathat a zenékbe és belenézhet a videókba, hogy meggyőződjön róla, valóban azokat szeretné-e helyreállítani.

Dokumentumok és e-mail-ek előnézete: előre megtekintheti dokumentumait és e-mail üzeneteit, így biztosan a helyesek kerülnek helyreálításra.

Biztonságos és könnyű használat

Biztonságos és könnyű használat

A fenti funkciók mellett a shareware változat 100% ingyenes és könnyen kezelhető, barátságos felülettel rendelkezik. Három egyszerű lépésben (Kiválasztás, keresés, helyreállítás) segít Önnek visszaszerezni elveszett fájlait:

1. lépés: válassza ki a kért helyreállítási módot

2. lépés: keressen rá az elveszett fájlokra és ellenőrízze őket az előnézet funkcióval

3. lépés: Kattintson a “Visszaállítás” gombra, hogy visszanyerje elveszett adatait.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére