Az ApowerRecover használata
Hozzászólás

Az ApowerRecover használata

Utoljára frissítette ekkor: 18-01-2019

Az ApowerRecover egy adatmentő program, amellyel visszaállíthatja a merevlemezéről elveszett adatokat. Az adatok elvesztésének számos oka lehet: a fájlok véletlen törlése, véletlen formázás, szoftverhiba. Az alábbi ApowerRecover útmutató segítségével könnyedén visszaállíthatja a fontos adatokat – nincs szükség szaktudásra.

Az ApowerRecover használata

Kezdés

Kattintson az alábbi gombra a szoftver telepítéséhez és elindításához.

Letöltés

Elveszett fájlok keresése

A program megnyitásakor több opciót is láthat, három kategóriára bontva: “All Files”, “Media Files” és “Documents, Archives & Emails”. Ha minden fájlt vissza szeretne állítani, válassza a “All Data” lehetőséget. Ha nem, kattintson arra a keresendő fájltípusokhoz tartozó dobozra. Többet is kijelölhet.

Válassza ki hogy mit kell visszaállítani

Ezt követően a folytatáshoz kattintson a “Next” gombra. Itt ki kell választania azt a helyet, amelyet a program az elveszett fájlok miatt átvizsgál majd. Az alkalmazás a “Common Location” és “Connected Disks” kategóriákba sorolja a lehetőségeket.

Gyakori helyek

Az Asztal és a Lomtár a leggyakrabban választott helyek. A “Select Location” gombra kattintva más vizsgálati helyet is kiválaszthat.

Csatlakoztatott lemezek

Kereshet elveszett fájlokat külső merevlemezeken és más hordozható adattárolókon is. Kiválaszthatja a teljes “C”, “D” vagy “E” meghajtót. Ha memóriakártyáról, fényképezőről vagy más eszközről szeretne fájlokat visszaállítani, először csatlakoztatnia kell az eszközt a számítógéphez. Ezt követően megjelennek a “Connected Disks” lapon. Válasszon eszközt, majd kattintson a “Next” gombra. Az alkalmazás automatikusan hozzákezd a kereséshez.

Válasszon helyet

Előfordulhat, hogy a meghajtó nem szerepel a fenti listákon. Íme egy másik lehetőség a kijelölésre. Válassza a “Cannot Find Drive” lehetőséget, válassza ki a meghajtót, majd kattintson a “Search” gombra. Ha megtalálta a kívánt partíciót, jelölje ki, majd kattintson a “Scan” gombra. Ha nem járt sikerrel, válassza a “Deep Search” lehetőséget és jelölje ki a partíciót.

Nem találja a meghajtót

Tipp: A vizsgálatot bármikor leállíthatja a “Stop” gombbal és a megjelenő ablak “OK” gombjával.

Állítsa le a beolvasást

Fájlok előnézete

A vizsgálat végén a fájlok különböző mappákba rendeződnek elérési útjuk és típusuk szerint. A mappák a program bal oldalán láthatók. A jobb oldalon minden észlelt fájlt megtalál részletes információkkal, például a névvel, mérettel, létrehozás dátumával és módosítás dátumával. Ha nem biztos benne, hogy az észlelt fájl az, amelyiket keresi, rákattintva előnézetet tekinthet meg.

Előnézeti információk

Adatok visszaállítása

Ahogyan fentebb említettük, az adatok különböző kategóriákba rendeződnek, így megadott mappákat jelölhet ki. A “Recover” majd “Browse” gombra kattintva visszaállíthatja az adatokat a kívánt helyre. A fájlokat előnézet után is kijelölheti.

Visszanyerési folyamat

Ha nem találja a keresett fájlt, a “Deep Scan” lehetőséggel alaposabban fésülheti át a rendszert. Ha a folyamat végzett, a visszaállításhoz jelölje ki a fájlokat.

Mély letapogatás

Tipp: A visszaállítási folyamatot a “Stop”, majd “OK” gombbal állíthatja le.

Az ApowerRecover használata tehát rendkívül egyszerű. Ha problémába ütközött vagy kérdése van a termékkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Értékelés:4.3 /5(22 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Adatmentés, ApowerRecover-re.Utoljára frissítve: 18-01-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére