Megjelent az Apowersoft Telefon Kezelő 2.0
Hozzászólás

Megjelent az Apowersoft Telefon Kezelő 2.0

Utoljára frissítette ekkor: 20-04-2016

Az Apowersoft büszkén mutatja be az Apowersoft Telefon Kezelő 2.0 verzióját. A Telefon Kezelő 2.0-t hónapokig fejlesztettük és mindent megtettünk, hogy tökéletes legyen. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is kellemesen csalódik majd benne.

Ez a mobil menedzsment eszköz sokat fejlődött az 1.0 verzió óta. Sokkal áramvonalasabb felhasználói felülettel, valamint fejlett funkciókkal bír, amikkel a zenék, képek, videók, kapcsolatok, üzenetek, alkalmazások, e-könyvek és egyéb fájlok jóval könnyebben kezelhetőek. Továbbá képernyőfotókat is képes készíteni a telefonról vagy annak képernyőjét megosztani a PC-n.

Vessük egy közelebbi pillantást az egyedi funkcióira. Biztosan vagyunk benne, hogy Önnek is tetszeni fog a kínálat.

Letöltés

Videó bemutató

Itt egy részletes és mozgalmas videóbemutatót láthat az Apowersoft Telefon Kezelő 2.0-ról.

Az Apowersoft Telefon Kezelő 2.0 legfontosabb funkciói

1. Optimalizált felhasználói felület

Akár kezdőként is hihetetlenül könnyen csatlakoztathatja eszközét az Apowersoft Telefon Kezelő-hez a számítógépén. Egyszerűen megtalálhatja az USB debug módot Android eszközökön, de a Samsung mobileszközökhöz vagy az iPhone 6 Plus készülékhez is könnyű a csatlakozás.

2. Egyidejűleg 2+ eszköz kezelése

Ha két vagy több mobileszközzel rendelkezik, kényelmetlen lehet az egyidejű kezelésük. Ez a szoftver segít Önnek ebben. Két különböző operációs rendszerű eszközt is csatlakoztathat, válthat közöttük és minden mobill fájlt igazán könnyedén kezelhet vele.

kezelésére két eszköz

3. Mobil adatok kezelése

Megeshet, hogy egyszerre fotók ezreit szeretné törölni a telefonjáról vagy importálni néhány zenét a tabletről. Hogyan teheti ezt meg a legegyszerűbben? A válasz egyértelmű: az Apowersoft Telefon Kezelő 2.0! Adat importálás és exportálás, felesleges fájlok törlése, üzenetkre válaszok írása, kapcsolatok kezelése, alkalmazások eltávolítása –mind egyaránt könnyedén elvégezhető! Másszóval, egy helyen kezelhet mindent!

fájlok kezelése

4. Mobil adatbiztonság

Gyakran aggódik amiatt, hogy elveszti telefonjában tárolt fontos kapcsolatait vagy híváslistáit? Többé erre nincs szükség, mert a szoftverünk biztonsági másolatot képes készíteni mindről, egyenesen a PC-re. A visszaállítás funkcióval pedig nagyon gyorsan újra rendben tudhatja adatait a készüléken.

 biztonsági mentés visszaállítása

5. Minden információ megtekintése

Miután sikeresen csatlakoztatta telefonját a PC-n futó Telefon Kezelő-hez, nem csak az általános információit tekintheti meg, de az egyéb részleteket is, mint a telefon márkája, a modell típus, az akkumulátor státusza, a képernyőfelbontás, a szoftververzió, a tárhely kapacitás, a médiafájlok és még sok egyéb.

részletes információk

6. Képernyőfotó egyetlen kattintásra

Bár a képernyőfotó készítés a legtöbb telefonon megoldható a Home és Hangerő gombok együttes lenyomásával, ez elég kényelmetlen lehet. Helyette csak kattintson a szoftverünk fényképezőgép ikonjára a kezdőképernyőn.

képernyőkép

7. Mobil képernyő tükrözés PC-re

A legtöbb telefon kisméretű kijelzővel rendelkezik, így azok képernyőtartalmát nehéz megosztani online vagy a barátokkal. A Play Store alkalmazásai közül a legtöbbhöz root elérés szükséges, ha ezt szeretné megoldani. Viszont a Telefon Kezelő 2.0-t használva többé nincs szükség root-ra. Ami még jobb: a képminőség a telefonon megjelenített képpel megegyező marad!

megjelenítés teljes képernyőn

8. Egyéb ingyenes szolgáltatások

A program számos könnyen használható online szolgáltatást nyújt, mint a videókonvertáló, képrögzítő, audio felvevő és videóletöltő.

online appok

Apowersoft Android Telefon Kezelő

1. Hasznos és ingyenes

Az Apowersoft Android Telefon Kezelő PC változtatához Androidos mobil eszközét egyszerűen csatlakoztathatja: beolvashatja a megfelelő QR-kódot, de az adott eszköz az ellenőrző kód megadásával is csatlakoztatható. Ez igen kényelmes funkció azoknak, akik nem szeretik az USB csatlakozást. Mivel apró alkalmazásról van szó, így a telefon akkumulátorát is kíméli.

ügyes

2. Fájlkezelő

A beépített fájkezelővel a telefonmemóriában/SD kártyán lévő vagy Bluetooth-on kapott/telefonra letöltött fájlait könnyedén kezelheti. Képes kiszűrni a nagyméretű felesleges fájlokat, így egyszerűen szabadíthat fel tárhelyet eszközén. Minden médiafájl törölhető, másolható, áthelyezhető vagy megosztható a segítségével (képek, zenék, videók, dokumentumok, stb).

fájlok

3. Alkalmazáskezelő

Ha túl sok játék, zene, bevásárló vagy egyéb alkalmazást telepít, a telefonja idővel nagyon lassú lesz. Ezen hasznos eszközt használva csoportosan és gyorsan távolíthat el alkalmazásokat.

appok

4. Egyéb hasznos eszközök

Kifejezetten az ügyfeleink részére számos általános eszközt építettünk a szoftverbe, beleértve: QR kód olvasó, zseblámpa, hotspot és tethering funkció. A Phone Transfer eszköz például pár kattintással képes mindenféle adatot (képet, alkalmazást, zenét, videót) a telefonok között másolni.

moretools

Egyszóval: az Apowersoft Telefon Kezelő 2.0 innovatív tervezése, korszerű technológiája és rengeteg funkciója az Ön elsőszámú választásává teszi, ha telefonkezelő szoftvert keres. Kattintson a Letöltés gombra alább és kezelje mobil eszközeit az eddigieknél könnyebben!

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(13 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Mobil Kezelő-re.Utoljára frissítve: 20-04-2016

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére