Képek áthelyezése az SD-kártya
Hozzászólás

Képek áthelyezése az SD-kártya

Utoljára frissítette ekkor: 23-06-2017

A jelenlegi Androidos telefonok belső memóriája 1GB és 16GB között mozog, ezért a legtöbb androidfelhasználó SD-kártyával bővíti készüléke tárhelyét. Az egyre növekvő felbontású fotók és más médiafájlok egyre több helyet igényelnek, így gyorsan fel tudják emészteni a belső tárterületet. A teendő ilyenkor az, hogy a képeket az SD-kártya mozgatjuk. Lássunk hát néhány trükköt a belső memória lakóinak SD-kártya költöztetésére.

Képek áthelyezése az SD-kártya, egyszerűen

A képek SD-kártya mozgatásának pontos lépései némiképp eltérhetnek telefontól függően, de ha az alábbi lépéseket követed, minden fontos utazásról, nyaralásról és egyéb eseményről készített képeidet biztonságba helyezheted számítógépeden, és még szerkesztési és megosztási lehetőségeket is a kezedbe kapsz.

1. Hatékony képmozgatás az SD-kártya

2. Képek SD-kártya helyezése közvetlenül

Apowersoft Telefon Kezelő – Hatékony képmozgatás az SD-kártya

Ez a szoftver a jelenlegi piac egyik legsokoldalúbb mobiltelefon-kezelője. Széles körben használt mint professzionális SD-kártyakezelő, amellyel a felhasználók gyorsan átmásolhatják fényképeiket számítógépükre vagy valamilyen külső tárolóra. Az alábbi útmutatással te is hozzáláthatsz a képek áthelyezése SD-kártya című, egyáltalán nem bonyolult feladatnak.

  • Töltsd le és telepítsd a programot.
  • Letöltés

  • Nyisd meg a programot és csatlakoztasd a számítógéphez Androidos telefonodat USB-kábellel vagy WiFi-n keresztül.
  • Kattints a “Fájlok” menüre és keresd ki az SD-kártya a bal oldali sávból. Tovább a Képek mappára, majd a képek hozzáadásához kattints az “Importálás” gombra az eszköztáron. A képek áthelyezése az SD-kártya csak pár perces feladat.
  • képek áthelyezése az SD-kártya

  • Válaszd le az Androidos készüléket a számítógépről a “Szétkapcsolás” gombbal.

A fotók másolása mellett lehetőséged van a kezelésükre is, például mappákat készíthetsz a telefonodra. Ha nincs elég hely az SD-kártyádon, a legfontosabb fájlokat a “Képek” rész “Exportálás” gombjával a számítógépre helyezheted. Ez a telefonkezelő program egyértelműen átfogó megoldást jelent, amely minden SD-kártyás fájlkezelésre megoldást nyújt.

képek áthelyezése Androidos telefonon SD-kártyára

Képek SD-kártyára helyezése közvetlenül

Ha már van SD-kártya az Androidos telefonodban, közvetlenül is a kártya mentheted a képeket. Csak nyisd meg a “Beállítások” menü “Tárhely” menüpontját, ahol a telefon megjeleníti a belső tárhely és az SD-kártya adatait. Az Androidoknak általában van valamilyen fájlkezelő alkalmazásuk is. Ellenőrizd, hogy neked is van-e. Ha igen, nyisd meg, majd navigálj a telefonmemóriához. Lépj a fotók mappába, majd válaszd ki azokat a képeket, amelyeket át szereznél helyezni, és érintsd meg az app “Áthelyezés” lehetőségét. Ezután navigálj az SD-kártyán kiszemelt mappába és hagyd jóvá az áthelyezést. Ezzel a módszerrel is megoldható a képek áthelyezése Androidos telefonon SD-kártyára.

közvetlenül menteni fotók az SD kártya

Összehasonlítás: A közvetlen módszer a háttérben tényleg átmásolja a fájlokat, de minden egyes képet áttesz, így előfordulhat, hogy olyat is, amit nem kellene. Az elő módszer már csak ezért is jobb megoldásnak tűnik!

A fotók SD-kártya másolása eredményes módszer a belső tárhely felszabadítására, de ha nincs elég hely az SD-kártyán sem, a számítógépre is áthelyezhetőek. Számos más lehetőség is van a képek SD-kártya mozgatásának és számítógépre másolásának, de az Apowersoft Telefon Kezelő az egyik leginkább ajánlható szoftver, amely teljesítmény és funkcionalitás tekintetében is kiváló.

Értékelés:4.3 /5(31 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Mobil Kezelő-re.Utoljára frissítve: 23-06-2017

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére