A legjobb androidos képernyőrögzítők ismertetője
Hozzászólás

A legjobb androidos képernyőrögzítők ismertetője

Utoljára frissítette ekkor: 15-05-2019

Az Android manapság a mobilipar egyik legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező rendszere. Egyre több alkalmazás készül Androidra, így egyre szélesebb választékból kereshetjük ki a nekünk megfelelő alkalmazásokat. Előbb-utóbb mindenkivel előfordul, hogy mobilos képernyőjükről valamit meg szeretnének osztani másokkal, vagy valamit rögzíteni szeretnének. Ennek talán egyik legjobb módja a teljes képernyő rögzítése. Számos képernyőrögzítő alkalmazás érhető el a Play Áruházban, de ennek ellenére (vagy talán éppen ezért) a megfelelő szoftver kiválasztása nehéz lehet. Ebben a bejegyzésben ezért bemutatjuk a legnépszerűbb képernyő felvevőket Androidra, előnyeikkel és hátrányaikkal együtt.

I. Az androidos képernyőrögzítés legjobb eszköze

A leginkább ajánlott szoftver az Apowersoft Képernyőrögzítő. A szoftverrel demók, oktatóvideók, játékok és más képernyős tevékenységek is rögzíthetők androidos telefonon. Számos beállítás módosítható, például a felbontás, a bitráta és a képkockasebesség is. A képernyőrögzítés mellett a webkamera képe, valamint hangforrásként a telefon, a mikrofon vagy mindkettő is rögzíthető, folyamatos szinkronban. Számos funkciója ellenére még egy kezdő számára is egyszerűen használható szoftverről van szó.

Ez az androidos képernyőrögzítő emellett azt is lehetővé teszi, hogy azokat az alkalmazásokat elrejtsük, amelyeket nem szeretnénk rögzíteni. Nincs szükség a telefon rootolására az androidos eszközök képernyőjének rögzítéséhez. A szoftverhez Android 5.0 vagy újabb verzió szükséges.

képernyő felvevőket Androidra

Előnyök: Nincs szükség rootjogokra, videó és hangok rögzítését is támogatja.

Hátrányok: Csak az 5.0-ás és újabb Androidokon érhető el

Érdemes tudni, hogy az Apowersoft asztali számítógépre is kínál androidrögzítőt, melynek a neve Apowersoft Androidrögzítő. Ezzel a szoftverrel számítógépre tükrözve jeleníthető meg és rögzíthető az androidos eszközök képernyője. Egyes Android 5.0-nál korábbi eszközök is támogatottak. Lentebb letöltheti és használatba is veheti.

Letöltés

II. További képernyőrögzítők Androidra

1. Rootolást igénylő megoldás – Rec.

Az adminisztrátori jogokat igénylő Rec. androidos képernyőrögzítő lehetővé teszi a képernyős tartalmak rögzítését videóként. Ehhez azonban a telefon rootolása szükséges. A szoftver segítségével a képernyő tartalma és a mikrofonból származó hangok rögzíthetők (a rendszerhangok nem). Rögzítés előtt beállítható a bitráta, a rögzítés hossza és a gesztusalapú parancsok is. A rögzítés időtartamának korlátozásának feloldásához fizetni kell. Jól használható oktatóvideók és játékmenetek rögzítésére.

Rec.

Előnyök: Egyszerűen használható, támogatja a gesztusalapú parancsokat (a rögzítés a telefon megrázásával állítható le).

Hátrányok: A készülék rootolása szükséges hozzá, és csak a 4.4 (Kitkat) és újabb Androidokat támogatja. (Android 5.0 és újabb változatokon nincs szükség rootolásra.)

2. Egyszerű módszer – SCR Recorder Free

Az SCR egy újabb népszerű alkalmazás az Android képernyő rögzítése kategóriában. Az ingyenes változat 3 perces videó rögzítését támogatja (a korlátozás a fizetős változattal oldható fel). A beállítások között a videókódoló, a felbontás, a bitráta és a képtranszformáció konfigurálható. Az alkalmazás képernyőrögzítés közben a rendszerhangokat is fel tudja venni. Mindehhez azonban rootolás szükséges, legalábbis az Android Lollipop 5.0-nál régebbi eszközökön.

androidos képernyőrögzítő

Előnyök: Támogatja a rendszerhangok rögzítését.

Hátrányok: Az ingyenes változat csak 3 perces videókat rögzít, valamint vízjelet illeszt a felvételekre.

Minden említett rögzítő jó megoldás az androidos képernyő rögzítésére Összességében elmondható, hogy a Rec és az SCR korlátozza a rögzítés hosszát. Ezek helyett inkább az Apowersoft Képernyőrögzítő tekinthető a legjobb választásnak, amely az alapfunkciók mellett számos extra képességet is nyújt.

Értékelés:4.3 /5(15 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Android rögzítése, Képernyő Felvevő-re.Utoljára frissítve: 15-05-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére