PDF Konvertáló - PDF fájlok tömeges konvertálása

PDF konvertáló
Értékelés: 5.0 / 5 (4 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Hozz létre és szerkessz mutatós PDF brosúrákat a tréningekre, megbeszélésekre, vagy konvertálj PDF fájlokat MS Office formátumokba (Word, PPT, Excel, stb.), hogy kényelmesen szerkeszthesd őket. A PDF konverter egy népszerű és hasznos irodai szoftver üzletemberek számára. Az Apowersoft ezt a PDF konvertáló programot ajánlja a munka során felmerülő PDF átalakítás problémájának megoldására.

  • PDF fájlok egyszerű átalakítása használhatóbb formátumokba
  • Bármely Microsoft dokumentum elmenthető PDF fájlként
  • Jelszóval védett és kép alapú szkennelt PDF fájlok átalakítása
  • PDF fájlok szükség szerinti kezelése
  • Számos átalakítási módot támogat

Ez a remek PDF konvertáló számos módon segíti a felhasználókat PDF fájljaik konvertálásában, szerkesztésében és létrehozásában.

Letöltés

Hozz létre PDF fájlt Word -, PPT, szöveg -, kép -, vagy egyéb fájlból! A fontos, személyes PDF dokumentumokat védd jelszóval! Konvertáld a PDF fájlokat Office formátumokba, hogy újrahasználhasd őket! Az Apowersoft PDF konverter a legjobb választás PDF fájlok bármely népszerű Microsoft Office formátumba konvertálására. Egyszerűen használható akár kezdő vagy, akár veterán. Az ára pedig csak a töredéke az Adobe Acrobat árának.

Konvertálj PDF fájlokat

Konvertálj bármilyen PDF-et a számos szerkeszthető formátum egyikébe

Más PDF konvertáló programokkal ellentétben ez a szoftver hatékony konvertáló funkcióval rendelkezik, támogatja bármilyen PDF fájl átalakítását, beleértve a szkennelt, védett, és egyéb típusú PDF fájlokat is.

Eredeti PDF átalakítása: eredeti PDF fájlok átalakítása Word, Excel, szöveg, kép, PPT és más Microsoft, vagy akár ePub, html, web, stb formátumokba.

Védett PDF konvertálása: jelszóval védett PDF dokumentumok átalakítása könnyedén. Ez a funkció akkor hasznos, ha a szerző jelszóval védte a fájlt.

Szkennelt PDF konvertálása: az eredeti és védett PDF átalakítása mellett ez a PDF konvertáló szoftver fejlett OCR technológiája révén képalapú szkennelt PDF fájlok konvertálására is alkalmas.

Készíts PDF fájlt

Készíts PDF fájlt Word, Excel, PPT, stb. formátumokból

Ha fontos dokumentumaidat mások is szerkeszthetik, érdemes lehet elmenteni a szerkeszthető Word, szöveg, PowerPoint és formázott Excel táblázatokat PDF fájlként. A program saját PDF fájlok létrehozását is lehetővé teszi, így PDF készítőnek is nevezhető.

Office-ból PDF létrehozása: A program képes PDF fájl létrehozására bármely MS Office formátumból - Word, Excel, PowerPoint, szöveg, stb.

Védett PDF létrehozása: Az eszköz lehetővé teszi jelszóval védett PDF dokumentumok létrehozását, ha a szerző korlátozni szeretné a fájlhoz való hozzáférést.

Kezeld a PDF fájlokat

Kezeld a PDF fájlokat

A shareware szoftver nemcsak konvertálásra képes PDF és egyéb szerkeszthető formátumok között, hanem PDF dokumentumok kezelését is lehetővé teszi – bármennyit, korlátok nélkül.

Jelszó hozzáadása: lehetővé teszi jelszó létrehozását és engedélyek beállítását, ezzel korlátozva a dokumentum mások által történő megnyitását és megtekintését. A jelszavak beállítása hatékonyan védi a fontos PDF fájlokat.

PDF fájlok testre szabása: A multifunkcionális szoftver lehetővé teszi egyéni PDF létrehozását. Például a dokumentumok tetszés szerint átrendezhetők, vagy több fájl bármilyen módon egyesíthető. Bélyegző vagy vízjel létrehozása is lehetséges, mely biztosítja a PDF egyediségét.

PDF egyesítés: összevonási funkció, lehetővé teszi több PDF egyesítését egy fájlba probléma nélkül.

átalakítási mód

Több, nagy sebességű átalakítási mód

Két konvertálási módot támogat - tömeges mód és részleges mód. A tömeges mód lehetővé teszi nagy mennyiségű PDF fájl egyidejű konvertálását. A részleges módban pedig kiválaszthatjuk az átalakítani kívánt oldalakat, oldaltartományokat.

A szoftver segítségével lehetővé válik a PDF fájlok gyors átalakítása.

Egyszerű és hatékony

Egyszerű, kényelmes és hatékony

A PDF konvertáló szoftver intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, ezzel segítve a PDF-ek Office formátumokba való egyszerű konvertálását, valamint Word, szöveg, kép, PowerPoint, stb. formátumokból való mentésüket.

Megtartja az eredeti szöveget, képet és grafikát, sőt, még az eredeti fájl formátumát és elrendezését is megőrzi.

Lehetővé teszi a PDF megtekintését konvertálás előtt.

Nem csak egy PDF konvertáló eszköz - TIFF konvertálónak is alkalmas. Használható TIFF fájlok JPG, PNG, BMP és még sok más formátumba való átalakítására, miközben a TIFF fájlokkal dolgozunk.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére