Az iOS Recorder használata
Hozzászólás

Az iOS Recorder használata

Utoljára frissítette ekkor: 18-01-2019

Manapság a nagyobb képernyő miatt egyre többen szeretnék megjeleníteni iPhone-jukat Apple TV-n. Felmerül a kérdés, hogy hogyan jeleníthető meg az iPhone kijelzője PC-n. Az Apowersoft iOS Recorder szerencsére pont erre való.

Hozzávalók

A funkció használatához a következőkre lesz szükséged:

  1. iPhone 4S vagy újabb, AirPlay-tükrözéssel.
  2. PC, vezeték nélküli hálózati kártyával.
  3. Apowersoft iOS Recorder.

Letöltés

PC, vezeték nélküli hálózati kártyával

1

Csatlakoztasd az iPhone-t a PC-hez

Csatlakozás előtt ellenőrizd, hogy az iPhone és a PC is ugyanazon a Wi-Fi hálózaton van-e.

i

Indítsd el az Apowersoft iOS Recordert a PC-n. Ekkor a Windows biztonsági riasztást jelenít meg. A sikeres csatlakozáshoz be kell pipálnod a helyi és a publikus hálózaton való kommunikációt engedélyező jelölőnégyzeteket, majd kattints a “Hozzáférés engedélyezése” gombra.

hogy csatlakozni

Tipp: Ha a rendszer nem jelenít meg ablakot, mikor elindítod az iOS Recordert, kézzel kell elvégezned a beállításokat. Nyisd meg a következőket: Vezérlőpult > Rendszer és biztonság > Program átengedése a Windows tűzfalon (Windows tűzfal menüpont alatt). Keresd meg az Apowersoft iOS Recordert az Engedélyezett programok és szolgáltatások listáján, majd pipáld be a hozzá tartozó jelölőnégyzeteket és kattints az OK gombra.

lehetővé teszi az alkalmazások

ii

Suhintson felfelé iPhone-ján a képernyő alsó szélétől a Vezérlőközpont megnyitásához, majd ha iOS 10-nél régebbi rendszert használ, koppintson az “AirPlay” elemre. Ha iOS 10-et használ, koppintson az “AirPlay-tükrözés” elemre.

AirPlay tükrözés

iii

Az AirPlay engedélyezése után átnézheti az elérhető eszközöket. Koppintson a számítógépe neve melletti ikonra, majd válassza ki a “Tükrözés” lehetőséget, ha iOS 10 előtti rendszert használ. Ha iOS 10-et használ, közvetlenül az elemre koppintva is megkezdheti a tükrözést.

AirPlay engedélyezése

iv

Megjelenik a Tükör – Csatlakozás az iOS Recorder jobb alsó sarkában.

Megfelelő hálózattal másodpercek alatt létrejön a kapcsolat, és már láthatod is az iPhone kijelzőjét a nagy képernyőn. Ha például filmet nézel vagy játszol a telefonon, az iPhone képernyője is elfordul, és a számítógépen látható képernyőmásolat is.

2

Hibaelhárítási útmutató tükrözéshez

Ha sikeresen adatfolyamot indított iOS-eszközéről számítógépe képernyőjére az AirPlay segítségével, a monitoron láthatja iEszköze képernyőjét, valamint az eszközön lejátszott hangokat is számítógépén hallhatja. Időnként azonban problémák akadhatnak a tükrözéssel. Ilyen esetben az alábbi útmutatóhoz fordulhat.

Nincs hang az AirPlay-es tükrözés során

Ha a képernyőtartalom látszik, de a hangok nem hallhatók számítógépén, az alábbi lépéseket követve oldhatja meg a problémát.

  • Ellenőrizze iPhone/iPad készüléke némítási beállítását (narancssárga vonal). A némított készülék nem továbbítja a hangokat.

    Csengő/csendes kapcsolót

  • Győződjön meg arról, hogy sem iEszköze, sem számítógépe nincs túlságosan lehalkítva.

Hálózati problémák, akadozó tükrözés

Előfordulhat, hogy gyenge a Wi-Fi-hálózat, vagy egy közeli készülék elektromágneses zavart kelt. Ilyen esetben az alábbi lépéseket követheti.

  • A zavar elhárításának érdekében vigye távolabb az elektronikus készülékeket, vagy kapcsolja ki őket.
  • Wi-Fi helyett számítógépét közvetlenül kábellel, Ethernet-kapcsolat segítségével csatlakoztassa a routerhez.

3

Az iPhone képernyőjének rögzítése

Csatlakozás után a bal felső sarokban lévő Rögzítés indítása gombot megnyomva rögzítheted a kijelző tartalmát. A felvett fájlokat a rögzítés gomb melletti Mappa megnyitása gombbal tudod megnézni.

rekord képernyőn

4

Székapcsolás

Ha meg szeretnéd szakítani a kapcsolatot, csak kattints a felső szétkapcsolás ikonra. Szokásos be/kikapcsolás külseje van.

Az iOS Recorder segítségével egyszerűen megjelenítheted iPhone készüléked kijelzőjét számítógépeden. A két kijelző egymással szinkronban jeleníti meg a zenéket, képeket, videókat, játékokat és más fájlokat. Sőt, a beállítások között testre szabhatod a szoftvert. A jobb felső sarok menügombjával beállíthatod például a nyelvet, a felvételek kimeneti formátumát és a minőséget is.

Értékelés:4.5 /5(10 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: iOS Hibaelhárítás, iOS Rögzítő, iPhone/iPad Rögzítő, Mac iOS Rögzítő-re.Utoljára frissítve: 18-01-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére