Az ApowerMirror alkalmazás használata Android és iOS rendszeren
Hozzászólás

Az ApowerMirror alkalmazás használata Android és iOS rendszeren

Utoljára frissítette ekkor: 18-01-2019

Az ApowerMirror alkalmazás eredetileg a telefonok képernyőjének PC-n történő megjelenítésére készült, de a számos elkészült frissítésnek köszönhetően egy jóval nagyobb tudású eszközzé vált, amellyel akár egyik telefonról a másikra is tükrözhetők a képernyőtartalmak. Az alkalmazás felhasználói könnyedén indíthatnak prezentációkat például úgy, hogy a telefonjukon megnyitott dokumentumokat a közönség készülékein is megjelenítik. Emellett lehetőség van videók, képek és akár játékmenetek megosztására is Android-képernyőről másik Androidra vagy iOS-eszközre. Az Android-felhasználók emellett iOS-alkalmazásokat is megtekinthetnek saját képernyőjükön, továbbá az iOS-felhasználók is láthatják saját iPhone- vagy iPad-készülékükön az androidos alkalmazások működését. Az ApowerMirror alkalmazás használata az alábbi lépéseket igényli.

Az ApowerMirror alkalmazás használata Android és iOS rendszerű eszközökön

Az ApowerMirror alkalmazás különböző változatokban érhető el a különböző telefonos operációs rendszerekre. Az Android ApowerMirror alkalmazás az Android rendszerű telefonokra készült, egészen pontosan az Android 5.0 és újabb rendszerekre. Az iOS ApowerMirror alkalmazás pedig az iOS-felhasználók számára készült. A telefonok közötti tükrözéshez először le kell töltenie és telepítenie kell az alkalmazást mindkét készüléken.

Android ApowerMirror alkalmazás

Az Android ApowerMirror alkalmazás még nagyobb tudású eszközzé vált, mellyel Android-készülékek képernyője más eszközökre továbbítható: más Android rendszerű készülékekre, iOS-készülékekre, valamint számítógépre is. Használat előtt csatlakoztassa mindkét készüléket azonos Wi-Fi-hálózatra. A használat módja pedig az alábbi.

Android tükrözése más eszközre

Android tükrözése iOS-re

Az Android ApowerMirror alkalmazás segítségével Android-készüléke képernyőjét iOS-rendszerű készülékekre továbbíthatja. Csak kövesse az alábbi egyszerű lépéseket.

 1. Indítsa el az alkamazást Android- és iOS-készülékén.
 2. Az Android készüléken válassza a “WiFi Connection” lehetőséget, majd koppintson a kék tükör ikonra az eszközök kereséséhez.

  keressen elérhető eszközöket

 3. A talált eszközök listáján válassza ki a kívánt iOS-eszközt, majd a képernyőtükrözés indításához koppintson a “START NOW” gombra.

  Android tükrözése iOS-re

Ekkor az Android képernyője megjelenik az iOS-eszközön, ez a forgatás gombbal elforgatható függőleges állásba, valamint teljes képernyős megjelenítésre is válthat. Használhatja az iOS-eszköz funkcióit a képernyő Home vagy Back gombjának megnyomásával, de hagyja a háttérben futni az ApowerMirrort. Ha bezárja az iOS-eszközön, a képernyőmegosztás megszakad.

Forgatni a képernyőt

Android tükrözése Androidra

Az Android ApowerMirror alkalmazással egy teljesen más operációs rendszerre történő tükrözés mellett Androidok között is tükrözhet. Íme az ehhez szükséges lépések.

 1. Nyissa meg az alkalmazást mindkét Android-készüléken.
 2. A forráskészüléken koppintson a tükrözés gombra a céleszközök megkereséséhez.
 3. Ezt követően válassza ki a kívánt Android-eszközt. A képernyő továbbításához koppintson az ApowerMirror “START NOW” gombjára.

  Android tükrözése Androidra

A telefon tükrözése telefonra az ApowerMirror alkalmazással egyszerű. A lépések végére érve Androidjának képernyője megjelenik a másik készüléken – ezt akár el is forgathatja. Ha használni szeretné a céleszközt de a tükrözést sem szerezné megszakítani, hagyja futni az alkalmazást a háttérben.

Tipp: Android más mobilokra való tükrözéséhez létrehozhatja a kapcsolatot QR-kód leolvasásával is. A céleszközön koppintson a “QR Code” gombra a kód megjelenítéséhez. A forráskészüléken pedig a “QR Code” gombra koppintva olvassa le a kódot. Ezt követően a “START NOW” gombbal elindíthatja a megjelenítést.

QR code

Android tükrözése számítógépre

Az Android ApowerMirror alkalmazással lehetősége van Android-készülékének képernyőjét számítógépen is megjeleníteni. Ehhez szüksége van ApowerMirror asztalra is. Indítsa el készülékén az alkalmazást, koppintson a tükrözés gombra, és keressen elérhető eszközöket. Ezt követően válassza ki számítógépét (a neve az Apowersoft szóval kezdődik), és a képernyőmegosztás azonnal megkezdődik.

Letöltés

iOS ApowerMirror alkalmazás

Az iOS ApowerMirror alkalmazás segítségével iOS-készüléke képernyőjét Android-készülékeken jelenítheti meg. A használat mikéntjét lentebb találja.

 1. Csatlakoztassa a két készüléket azonos Wi-Fi-hálózatra.
 2. Indítsa el az alkalmazást az iOS- és az Android-készüléken is.
 3. iOS-készülékén a tükrözés gombra kattintva keressen más eszközöket. A keresés végén válassza ki a kívánt eszközt.

  iOS tükrözése Androidra

 4. iPhone készülékén suhintson felfelé a Vezérlőközpont megnyitásához. Koppintson az “Airplay-tükrözés” lehetőségre és válassza ki az “Apowersoft” szóval kezdődő Android-készüléket. Ezt követően iOS-készülékének képernyője megjelenik Androidján.

  Irányító központ

Tipp: Az iOS-készülékek Androidra történő tükrözéséhez könnyedén létrehozhatja a kapcsolatot QR-kód leolvasásával is. Koppintson a tükrözés gombra az iOS- és az Android-készüléken is. Ha az első észlelés befejeződött, az Androidon a “QR code” gombra kattintva megjelenítheti a QR-kódot. Ezután kattintson az iOS-készülék “QR Code” gombjára is, és olvassa le vele az Androidon megjelent kódot. Végül pedig nyissa meg a Vezérlőközpontot és válassza ki Android-készülékét, melynek neve az “Apowersoft” szóval kezdődik.

A kapcsolat létrejötte után szükség esetén akár el is forgathatja a képernyőt. Ha esetleg használnia kell Android-készülékét például üzenetek küldésére, koppintson a Vissza gombra. Ha nem szeretné megszakítani a tükrözést, hagyja az alkalmazást futni a háttérben.

Gyakran ismételt kérdések

K: Tükrözhetek iPhone-t iPadre?

V: Nem. Az ApowerMirror jelenleg csak a következő irányokra képes: iOS Androidra, Android iOS-re, Android Androidra, valamint Android/iOS Windowsra/Macre.

K: Használható USB-kábel az iPhone számítógépre történő tükrözéséhez?

V: Nem. Az ApowerMirror egyelőre csak Wi-Fi-n keresztül képes az iPhone-készülékek csatlakoztatására. Az USB-s kapcsolat jelenleg csak Androiddal használható, de dolgozunk a funkción.

K: Hogyan szerezhetek QR-kódot?

V: Az első keresés befejezését követően lépjen a “QR Code” menübe, majd a QR-kód létrehozásához koppintson az alkalmazás jobb alsó sarkában lévő “QR Code” gombra.

K: Használható az ApowerMirror akkor is, ha a telefon operációs rendszere az Android 5.0-nál régebbi?

V: Nem. Az Android rendszerű készülékek esetén az ApowerMirror csak az Androir 5.0 és újabb verziókat támogatja.

K: Van lehetőség az Androidom távoli vezérlésére másik Android-készülékről az ApowerMirroron keresztül?

V: Nincs. Csak a készülék képernyőjének távoli megjelenítésére van lehetőség, a távoli vezérlésre nincs.

K: Vezérelhetem a számítógépemet Android- vagy iOS-készülékemmel az ApowerMirror alkalmazással?

V: Nem. Egyelőre az Android-készülékek vezérelhetők számítógépről, de a számítógép nem vezérelhető Androidról vagy iOS-ről.

K: Elforgathatom a tükrözött képernyőt?

V: Igen. A két készülék csatlakoztatása után koppintson a tükrözött képernyőre a forgatás gomb megjelenítéséhez. Koppintson a gombra a képernyő elforgatásához.

K: Használhatom a telefonom funkcióit miközben egy másik telefon képernyőjét jelenítem meg rajta?

V: Igen. A tükrözött képernyő Home vagy a Back gombjával visszaléphet saját képernyőjére. Ha nem szeretné megszakítani a tükrözést, tartsa az ApowerMirrort futva a háttérben.

K: Miért nem működik az eszközök keresése? Nem jelenik meg az eszköz, amire tükrözni szeretnék.

V: Először is ellenőrizze, hogy mindkét eszköz ugyanarra a Wi-Fi-hálózatra kapcsolódik-e. Ezután indítsa újra az alkalmazást és próbálkozzon ismét. Harmadik lehetőségként próbálja meg letiltani a router “AP Isolation” funkcióját. Ha ezek után sem tudja megtalálni a készüléket, próbálkozzon a QR-kód alapú csatlakozással.

Összegzés

Ez tehát az ApowerMirror alkalmazás használata. A fentiek mellett számos egyéb érdekességet felfedezhet az alkalmazásban. Az ApowerMirror segítségével – ahogyan az alkalmazás is írja – “Kellemesen szórakozhat a képernyőtükrözéssel”. Ha további kérdései vannak, lépjen velünk kapcsolatba.

Értékelés:4.3 /5(15 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: ApowerMirror, iOS Hibaelhárítás, Képernyőtükrözés-re.Utoljára frissítve: 18-01-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére