Megjelent az ApowerRescue
Hozzászólás

Megjelent az ApowerRescue

Utoljára frissítette ekkor: 31-07-2018

Az Apowersoft ma bejelentette legújabb termékét, az ApowerRescue-t. Ahogyan a neve is mutatja, az ApowerRescue egy olyan asztali program, mely képes helyreállítani adatait iOS-en és segít visszaszerezni elveszettnek hitt fényképeit, videóit, kapcsolati adatait, üzeneteit, híváselőzményeit stb. Ha érdekli a program, kérjük, töltse le, és olvassa el az alábbi útmutatót további információkért!

Letöltés

Az ApowerRescue elképesztő funkciói

1. Különféle adatok helyreállítása iOS-es készülékeken

Az ApowerRescue egy kiváló adathelyreállító szoftver, mely ideális választás szinte minden iOS-es rendszert futtató készülékhez. Az alábbi készülékeket és fájltípusokat támogatja:

Támogatott készülékek:

iPhoneiPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
iPadiPad, iPad 2, iPad Air 1/2, iPad mini 1/2/3/4, iPad Pro

Támogatott fájltípusok:

mit válasszon

2. Elveszett adatok helyreállítása iTunes vagy iCloud biztonsági

Az ApowerRescue segítségével nemcsak iOS eszközéről állíthat vissza adatokat, hanem iTunes vagy iCloud biztonsági mentéséből is visszanyerheti elveszettnek hitt fájljait. Ha iTunes-szal vagy iCloud-dal biztonsági mentést készített adatairól, biztonságosan és gyorsan visszanyerheti fájljait.

iCloud biztonsági fájlok

3. Előnézet visszaállítás előtt

Annak biztosítása érdekében, hogy a megfelelő fájlokat válassza ki és a lehető legsikeresebb legyen a helyreállítás, az ApowerRescue lehetővé teszi, hogy előnézetben megtekintse fényképeit, üzeneteit, kapcsolatait, jegyzeteit stb., köztük minden törölt és meglévő fájlt.

előnézeti képeket

4. Részletes információk

Az iOS rendszereket futtató készülékeket biztonságosnak tartják, de ez a fajta biztonság néha bonyolult használattal jár együtt. Az ApowerRescue-t arra tervezték, hogy egyszerűsítse digitális életünk. Azzal, hogy megmutatja a fájlok nevét, a létrehozás idejét és egyéb részletes információkat közöl minden egyes fájlról, rengeteg időt spórol meg a helyreállítani kívánt fájlok kiválasztása során.

részletes információ

5. Intelligens kategorizálás

Az ApowerRescue kezelőfelülete világos és áttekinthető. Az ApowerRescue 3 helyreállítási lehetőséget kínál fel: iOS eszköz, iTunes biztonsági mentés és iCloud biztonsági mentés. A lehetőségek között egy gombnyomással tud váltani.

különböző módban

Összefoglalás

Az ApowerRescue segítségével minden adatot helyreállíthat iOS-es készülékén. Elemzi és átvizsgálja iOS-es eszközét, majd listába rendezi a megtalált fájlokat. Ha ki szeretné próbálni, kattintson az alább található letöltés gombra!

Letöltés

Értékelés:4.3 /5(19 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Sajtóközlemény és hírek-re.Utoljára frissítve: 31-07-2018

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére