Windows Leállítás Asszisztens

Windows Leállítás Asszisztens
Értékelés:3.7 /5(30 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!

A Windows Leállítás Asszisztens a legjobb eszköz a Windows időzített leállításához, amelynek segítségével Ön kézbe veheti a leállítás irányítását. Mindazonáltal itt nem csak ennyiről van szó, jóval többre is képes. Például testreszabhatja az automatikus kijelentkezés, újraindítás, hibernálás vagy programfuttatások idejét, illetve időzítve nyithat meg vele weboldalakat. Csak hozza létre a feladatot és a program tökéletesen elvégzi azt.

  • Tegye képessé Windows-os számítógépét automatikus leállításra
  • Ütemezzen programfuttatásokat vagy fájlok/weboldalak megnyitását bármikorra
  • Jelenítsen meg üzeneteket vagy eseményekre emlékeztető jegyzeteket
  • Képes lezárni a számítógépét, így megvédve adatait és fájlait
  • Minden Windows operációs rendszerrel kompatibilis
  • Emlékeztesse magát, ha ideje szünetet tartania – a vizuális szünet emlékeztetővel!

A program a Windows 8 időzített leállást is meg tudja oldani, ami különösen hasznos, ha ott kell hagynia a gépet huzamosabb időre. Mindössze hozzon létre egy feladatot és számítógépe és fájlai biztonságban lesznek. Továbbá, a program képes emlékeztetni Önt a napi ütemtervére egyedileg készített jegyzetekkel.

Letöltés

számítógép automatikus leállítása

Egyszerű mód a Windows automatikus leállításához

A Windows Leállítás Asszisztens segítségével többféleképpen is kikapcsolhatja a Windows-t automatikusan. Például beállíthat egy adott időt a kikapcsoláshoz vagy azt, hogy a rendszer álljon le túlmelegedés vagy hosszabb ideig tartó üresjárat esetén. Mindössze két lépés az egész: válassza az “Action” menüben az “Event” lehetőséget és a program minden mást elvégez Ön helyett.

Minden Windows OS támogatott

Minden Windows operációs rendszer támogatott

A szoftver egyaránt remekül működik Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 2008, Vista és Windows XP rendszereken, ezáltal bármikor képes kezelni számítógépét.

Ütemezze be az automatikus programfuttatást

Ütemezze be az automatikus programfuttatást vagy fájl megnyitást

A Windows Leállítás Asszisztens révén könnyedén hozhat létre feladatokat fájlok/weboldalak megnyitására, de automatikusan indíthat vele programokat is. Ezen utóbbi funkciónak köszönhetően soha többé nem fog megfeledkezni a fontos eseményekről. A szoftver figyelmezteti, ha épp egy dokumentumon kell dolgoznia vagy szükséges megtekintenie egy weboldalt az adott időben. Kényelmesen készíthet több feladatot is egyidejűleg, melyek bizonyos műveleteket hajtanak végre egy nap adott időszakában, ezzel jelentősen növelheti a saját hatékonyságát is.

Windows feladatok kezelésére

Sok funkció a Windows feladatok kezelésére

Ez a program nem csak a Windows-os számítógép automatikus leállítását képes megoldani, de egyéb feladatokat is elvégez, mint a kijelentkezés, újraindítás, bekapcsolás, hibernálás, stb. Ezáltal könnyebben kezelhetővé válik a számítógép. Miután létrehozta a feladatokat, azokat szabadon mozgathatja, törölheti, kiürítheti vagy szerkesztheti a feladatlistában bármikor. A feladatok végrehajtása előtt egy visszaszámláló ablak jelenik meg az Asztalon, értesítés végett. Amikor ezt látja, választhat, hogy végrehajtja vagy azonnal törli-e a feladatot.

Biztonságos fájlok és adatok

Biztonságos fájlok és adatok

A programmal lezárhatja a számítógépét, így megakadályozhatja annak használatát az Ön távollétében. Csak állítsa be a kívánt időt és jelszót, innentől az adott időszakban a gép mindig kérni fogja az Ön jelszavát. Minden felhasználónak meg kell adnia azt a belépési kísérletkor. Az illetéktelen felhasználók esélytelenné válnak és nem lesznek képesek bejutni számítógépére vagy ellopni értékes adatait/fájlait.

Vizuális szünet emlékeztető

Vizuális szünet emlékeztető

Igen könnyű megfeledkezni az időről és a helyről, ha erősen kell koncentrálnia az épp végzett munkájára, de ez negatívan befolyásolhatja az egészségét. A Windows Leállítás Asszisztens szünet emlékeztető programként is működik, így jelzi, mikor van ideje egy kis pihenésnek. A figyelmeztető szavak/mondatok tartalma és színei szabadon szerkeszthetőek, emellett egyedi emlékeztető képek és hangok használata is lehetséges.

Az elfoglalt ember segítsége

Az elfoglalt ember segítsége

Néha Ön annyira elfoglalt lehet a munkájával a számítógépén dolgozva, hogy megfeledkezik bizonyos fontos eseményekről. A Windows Leállítás Asszisztens segítségével adott időben automatikusan figyelmeztetéseket jeleníthet meg az Asztalon, előre készített jegyzetekből. Az emlékeztetők teljes képernyőn vagy felugró ablakban egyaránt megjelenhetnek.

Promotion hirdetések

Hírek

Kapcsolódó cikkek

Több Erőforrás

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére