Apowersoft-fiók regisztrálása és aktiválása

Hálásak vagyunk az Apowersoft termékekbe fektetett bizalmáért. Az alábbiakból megtudhatja, hogy hogyan regisztrálhat Apowersoft-fiókot, majd hogyan aktiválhatja VIP-fiókként.

Apowersoft-fiók regisztrálása és aktiválása

Apowersoft-fiók regisztrálása

Az Apowersoft termékeinek használatba vételéhez Apowersoft-fiókot kell regisztrálnia. A regisztráció lépései a következők.

  1. Kattintson az embert ábrázoló ikonra a szoftver jobb felső sarkában, majd kattintson a “Regisztráció” lehetőségre a bal alsó sarokban.

  2. Adjon meg egy létező e-mail címet, majd egy jelszót is, végül pedig kattintson a “Kap” gombra. Hamarosan egy hatjegyű ellenőrző kódot kap e-mail címére.

    megkapni a kódot

  3. A regisztráció befejezéséhez írja be az ellenőrző kódot a szövegdobozba, majd kattintson a “Regisztráció” gombra.

bemeneti hitelesítési kód

Apowersoft-fiók aktiválása

Apowersoft-fiókjának aktiválása után korlátozások nélkül használhatja az Apowersoft termékeket. Az aktiválás lépései a következők:

Ha egy darab licenct vásárolt

A. Felhasználók, akik már regisztráltak Apowersoft Fiókot

Miután megrendelte Apowersoft Termékét, kapni fog egy e-mailt, amely tájékoztatja, hogy fiókját megújítottuk. Ha a jó fiókba van belépve, csak újra kell indítania programját és VIP fiókja automatikusan aktiválásra kerül. Ha ez nem segít, megpróbálhat kijelentkezni és újra bejelentkezni fiókjába.
kijelentkezési folyószámla

Kattinthat közvetlenül a “Frissítés” ikonra is, hogy VIP státuszát frissítse.
fiók frissítése

B. Ha még nincs Apowersoft-fiókja

Miután leadta rendelését valamelyik Apowersoft termékre, pár percen belül e-mailt kap fiókadataival arra a címre, amelyet a vásárláshoz használt. A levél tartalmazza az e-mail címet és a kezdeti jelszót.

VIP fiókadatok

Jelentkezzen be a VIP-fiók aktiválásához.

bejelentkezési fiók

Aktiváló kód használata

Ha a fiók, amelyet használni szeretne, nem egyezik a rendszerünk által adott VIP fiókkal, használhatja az aktiváló kódot (Ez csak egyszer használható) az aktiváláshoz. Csak kattintson a “Aktiválás VIP” gombra, majd adja meg az aktiváló kódot a fiókja aktiválásához.

kattintson az aktiválás gombra

Megjegyzés: A rendszer által adott VIP fiók érvénytelenné válik, ha egy másik fiókot aktivál az aktiváló kóddal. Egyszerűen, ha a jelenlegi fiókja (e-mailje), amit a programba való bejelentkezéshez használ, megegyezik azzal a fiókkal (e-maillel), amit a rendeléskor használ, az aktiváló kód érvénytelenné válik, mivel a fiókot automatikusan aktiváljuk.

Ha több licenct vásárolt

Ha több felhasználó számára is vásárolt licenct, több aktivációs kódot fog kapni. Az aktiválás menete a következő:

több aktiválási kód

  • 1. lépés: Kérje meg a felhasználókat, hogy regisztráljanak külön Apowersoft Fiókot. A regisztráció menetét fentebb találja.
  • 2. lépés: Az aktiváló kód beírásához kattintson a felhasználónévre, majd az “Aktiválás”-ra.

    személyes aktiválási módszer

  • 3. lépés: Az aktivációs kód megadása után a “OK” gomb megnyomásával aktiválódik a VIP-fiók.

adja meg a személyes kódot

FAQ

K: Miért nem kaptam kezdeti jelszót a vásárlás után?

V: Ha csak egy licencet vásárolt, nincs szüksége aktiválási kódra. A kiküldött e-mailben az szerepel, hogy fiókját megújította, és csak újra kell indítania a programot a fiókadatok frissítéséhez. Ha korábban nem volt Apowersoft-fiókja, és mégsem kapott kezdeti jelszót, előfordulhat, hogy e-mail-szolgáltatója a levélszemétbe vagy a promóciós levelek közé sorolta a levelet.

K: Miért nem kaptam aktivációs kódot a vásárlás után?

V: Az otthoni felhasználók nem kapnak aktivációs kódot. Csak jelentkezzen be a kezdeti jelszóval és a vásárláshoz használt e-mail címmel, és VIP-fiókja aktiválódni fog.

K: Miért kapom azt az üzenetet, hogy “Érvénytelen e-mail és jelszó”?

V: Ellenőrizze, hogy helyes e-mail címet és jelszót adott-e meg. Ha a hiba továbbra is fennáll, kattintson az “Elfelejtett jelszó” gombra egy új jelszó létrehozásához.

elfelejtettem a jelszót

K: Mi a teendő, ha a vásárláshoz használt e-mail cím nem egyezik meg a fiók létrehozásakor használt címmel?

V: Rendszerünk automatikusan a vásárláshoz használt e-mail címet aktiválja a VIP-fiókhoz, tehát bejelentkezhet a vásárláshoz használt címmel. Ha mégis a fiókhoz tartozó e-mail címet szeretné használni, lépjen velünk kapcsolatba, és módosítani fogjuk a címet. Bármikor rendelkezésére állunk.

Értékelés: 4.3 / 5 (15 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:Apowersoft ekkor: -reÁltalános Kérdések, Apowersoft Unlimited. Utoljára frissítve: 19-04-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Útmutató

Apowersoft-fiók regisztrálása és aktiválása

Letöltés

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogja!

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére