Apowersoft visszatérítési szabályzat
Hozzászólás

Apowersoft visszatérítési szabályzat

Utoljára frissítette ekkor: 27-12-2021
 1. Visszatérítési szabályzat
 2. Visszatérítési GYIK
 3. Lépjen velünk kapcsolatba!

Visszatérítési szabályzat

Vásárlóinkat megbecsüljük, célunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt és szolgáltatást biztosítsuk számukra.

Minden termékünknek van próbaverziója, melyet felhasználóink kipróbálhatnak, mielőtt a termék megvásárlása mellett döntenének. Azt tanácsoljuk tehát, hogy próbálják ki a honlapunkról letölthető próbaváltozatokat. Így biztosak lehessenek abban, hogy a programok tényleg megfelelnek igényeiknek. A próbaverzió és a fizetős termék között nincsenek jelentős funkcionális különbségek, a vízjel, az időkorlátozás, stb. kivételével.

A megrendelés leadása után rendszerünk automatikusan elküldi Önnek VIP fiókja adatait email címére. Miután bejelentkezett VIP fiókjába, korlátozásoktól mentesen folytathatja a termék használatát. Ennek ellenére kérheti hozzájárulásunkat a teljes pénzvisszafizetéshez, de ajánlott előbb megpróbálnia megoldani a problémát terméktámogatási csoportunk segítségével: Kérjen online segítséget az Apowersoft weboldalán.

Az Apowersoft 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál (havi VIP esetén 7 nap). Visszatérítést csak megfelelő indoklás esetén hagyunk jóvá az alábbiakban leírtak szerint, a vásárlástól számított visszafizetési időn belül. Nem hagyunk jóvá visszatérítést a visszafizetési idő lejárta után.

 • Hardveres inkompatibilitási problémák, amelyek megakadályozzák a szoftver megfelelő működését, és ezen a terméktámogatási csoportunk sem tud segíteni.
 • Bármilyen más jelentős technikai probléma esetén, melyek a vásárlástól számított visszafizetési időn belül kerültek jelentésre, és nem lehet megoldani őket.
 • Rosszul kiválasztott termék, amelyet kínálatunk egy másik szoftverére szeretne cserélni.
 • Harmadik fél fizetési platformja által okozott dupla pénzlevonás.
 • A termék nem felelt meg a weboldalak, reklámanyagok és hirdetések által kialakított elvárásoknak.
 • Nem sikerül aktiválni a programot technikai ügyfélszolgálatunk segítségével.

Az alábbi esetekben fenntartjuk a visszafizetési kérelem elutasításának jogát:

 • A vásárló a vásárlást követően meggondolta magát, de semmilyen alapos indoka nincs a lemondásra.
 • Olyan elvárásoknak nem felelt meg a termék, amelyet sem weboldalaink, sem leírásaink, sem egyéb hivatalos anyagaink nem említettek. Ismét azt tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt olvassa el a termékleírást és telepítse fel a próbaváltozatot.
 • Bankkártyás csalás vagy más engedély nélküli fizetés. Az Apowersoft nem közvetlenül dolgozza fel a fizetéseket, hanem harmadik fél e-kereskedelmi felületek segítségével. A vásárlások jóváhagyása tehát nem a mi kezünkben van. Amennyiben a rendelést feldolgozzák és teljesítik, azt visszavonni nem lehet. Az Apowersoft segít Önnek kapcsolatba lépni a harmadik fél e-kereskedelmi felülettel, ha további segítségre van szüksége.
 • Harmadik feleknél, viszonteladóknál lebonyolított vásárlásokat visszafizetni nem áll módunkban. Ilyen helyzetben a viszonteladóval kell felvennie a kapcsolatot. A viszonteladó elérésében azonban segítünk.
 • Az ügyfél nem a kívánt terméket vásárolta, de a terméktámogatás értesítése nélkül azonnal egy másik cég szoftverét is megvette.
 • A szoftver használata során problémákba ütközött, de a terméktámogatást nem értesítette, vagy nem adott megfelelő leírást a problémáról.
 • Nem sikerül aktiválni a programot technikai ügyfélszolgálatunk segítsége nélkül.

Pénzvisszafizetés igényléséhez lépjen be megkeresés küldése. Miután a visszafizetés kiutalásra került, az adott licenc érvénytelenné válik.

Visszatérítési GYIK

Lemondhatom a rendelésemet?

Amennyiben a fenti kritériumok alapján jogosult teljes visszafizetésre, visszavonhatja rendelését.

Mennyi ideig tart a rendelés lemondása?

Az Apowersoft 3-7 munkanap alatt feldolgozza a visszafizetést, habár a pontos időtartamot befolyásolja a használt fizetési módszer. Ünnepnapok idején a vártnál akár tovább is eltarthat a visszafizetés, de 20 napnál nem tovább. Ha az engedélyezéstől számított 20 napon belül nem kapta meg a visszafizetést, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrizhessük a folyamat állapotát.

Különleges esetek, amelyekkor nem adhatunk pénzvisszatérítést

Ha a programot Amazon, Ebay, App Store vagy más harmadik féltől származó áruházból vásárolta meg, nincs jogunk pénzvisszatérítést adni, a pénzvisszatérítési kérelmét ott kell benyújtania, ahol a programot megvásárolta.

Az App Store-beli rendeléseket 30% platform díj terheli az Apple által, a pénzvisszafizetéshez tekintse meg a következő oldalt:

https://support.apple.com/hu-hu/HT204084

Ha a pénzvisszafizetési kérelmét az App Store elutasította, beküldheti pénzvisszatérítési kérelmét hozzánk is az összeg 70%-áért.

Miért nem érkezik meg a visszafizetés már napok óta?

Amennyibe a pénzvisszafizetést jóváhagytuk, de az nem érkezett meg, a késést a következő körülmények befolyásolhatják:

a. Ünnepnap vagy hétvége

Ünnepek, banki szünetek és egyéb okok miatt a visszatérítési folyamat az átlagosnál hosszabb időt fog igénybe venni, de nem fog 20 napnál tovább tartani.

b. Chargeback kérelem érkezett

Amennyiben chargeback kérelem érkezett, a pénzösszeget a kártyakibocsájtó, a bank, a PayPal vagy egyéb fizetési szolgáltató befagyasztja, hacsak a chargeback kérelem elbírálása meg nem érkezett. Vegye fel a kapcsolatot a bankkártyájához tartozó céggel vagy bankkal, hogy tájékozódjon a chargebacket érintő szabályzatukról.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ha további kérdései vannak, vegye fel a kapcsolatot terméktámogatási csapatunkkal. Szívesen segítünk.

Értékelés:4.3 /5(16 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:ekkor: Általános Kérdések-re.Utoljára frissítve: 27-12-2021

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Szerezze meg most!
APOWERSOFT
Exkluzív
ajándék
&
értékes
leárazások
Tudj meg többet
Apowersoft Unlimited
Egykattintásos telepítő 14+ Apowersoft termékhez
new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére