Az ApowerUnlock használata

Az ApowerUnlock egy eszköz, amellyel iOS képernyőjét és Apple ID-jét feloldhatja. Segít feloldani iPhone vagy iPad képernyőjét másodpercek alatt, nem számít, milyen iOS rendszert futtat. Ha elfelejti jelszavát, az ApowerUnlock-hoz fordulhat segítségért. Alább találja a felhasználói útmutatót, amely bemutatja, hogyan használhatja az ApowerUnlock-ot iPhone képernyője, iPad képernyője vagy Apple ID-ja feloldásához.

Az ApowerUnlock használata

Letöltés

Kattintson az alábbi gombra, hogy letöltse az ApowerUnlock-ot számítógépére.

Letöltés

Felhasználói útmutató

Apple ID feloldása

Lehetnek olyan alkalmak, amikor elfelejti Apple ID-jét, vagy mások bejelentkeztek az Apple ID-jükkel az Ön iPhone-ján/iPad-jén, Ön pedig nem tudja eltávolítani, bármilyen keményen is próbálkozik, ami elég bosszantó. Szerencsére az ApowerUnlock ezt egyszerűen megoldja. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan távolíthatja el az Apple ID-t az ApowerUnlock segítségével.

  1. Indítsa el az ApowerUnlock-ot, majd csatlakoztassa iPhone-ját/iPad-jét a PC-hez USB kábellel.
  2. Válassza ki a felület bal oldaláról az „Apple ID feloldása” lehetőséget.válassza az Apple ID feloldását
  3. Ezután megjelennek a figyelmeztetések. Alaposan olvassa el ezeket, majd nyomjon a „Start”-ra. Az ApowerUnlock felismeri az összes elérhető eszközt. Amint iPhone-ját/iPad-jét felismerte, ellenőrzi az iOS verzióját is. Ha az iPhone-on/iPad-en iOS 11.4 vagy újabb fut, az eszköz nem támogatott az iOS korlátozásai miatt.Figyelem feloldás előtt
  4. Az iOS 11.4-et vagy régebbit futtató iPhone/iPad készülékeken kövesse a megjelenített lépéseket, navigáljon a „Beállítások” > „Általános” > „Visszaállítás”, válassza az „Összes beállítás visszaállítását”. Lehet, hogy meg kell adnia kódot, ha beállította egyet. Nyomjon az „Összes beállítás visszaállítására” a megerősítéshez. Ezután az ApowerUnlock elkezdi feloldani iOS Apple ID-jét.visszaállíthatja az iPhone beállításait
  5. Várjon néhány másodpercet, amíg a feloldási folyamat befejeződik. Miután kész, az Apple ID sikeresen eltávolításra került.

iPhone/iPad képernyő feloldása

Az ApowerUnlock-ot használhatja arra is, hogy feloldja lezárt iPhone vagy iPad képernyőjét. Gyakran megesik, hogy elfelejtjük az iOS eszközeinkre beállított jelszót, ezután nem tudunk bejutni és használni az eszközt. Szerencsére, itt az ApowerUnlock. Nézze meg az alábbi útmutatót, hogy megtudja, hogyan oldhatja fel iPad képernyőjét vagy iPhone képernyőjét a használatával.

  1. Az ApowerUnlock fő felületén nyomjon a jobb oldali „Képernyő feloldása” gombra és azonnal elkezdi felismerni iOS eszközét.feloldja az iPhone ipad képernyőjét
  2. Miután iOS eszköze felismerésre került, láthatja az eszköz nevét, a rendszer pedig megkeresi az eszközével kompatibilis firmware-t, illetve Ön is kiválaszthatja a használni kívánt firmware-t a lenyíló menü segítségével.válasszon firmware-t
  3. Válassza ki a firmware mentéséhez használt kimeneti mappát. Miután kiválasztotta, nyomjon a „Letöltés indítása” gombra a firmware letöltéséhez.indítsa el a letöltést
  4. Miután a firmware sikeresen letöltődött, nyomjon a „Kicsomagolás indítása” gombra a kicsomagoláshoz.kezdje ki a csomagolást
  5. Kattintson a „Feloldás indítása” gombra az iOS képernyőjének azonnali feloldásához.indítsa el a feloldást

Megjegyzés: A kicsomagolási és a feloldási folyamat során kérjük, tartsa csatlakoztatva eszközét a PC-hez és ne használja azt.

GYIK

K: Elfelejtettem az iPad jelszavamat, feloldhatom a lezárt iPad-et jelszó nélkül?

V: Igen, az ApowerUnlock képes feloldani bármilyen iPhone/iPad képernyőt és Apple ID-t a szükséges jelszó nélkül.

K: Mi történik, ha a feloldási folyamat megszakad? Az iPhone-om használhatatlanná válik?

V: Még ha a feloldási folyamat meg is szakad, és az ApowerUnlock nem képes feloldani iPhone-ját/iPad-jét, egy kattintással kiléphet a Helyreállítási módból és visszaállíthatja az eredeti állapotot, ekkor nem történik semmilyen adatvesztés.

K: iOS 12-t futtató iPhone-t használok, de az Apple ID-m valamiért lezáródott. Használhatom az ApowerUnlock-ot a rajta lévő Apple ID feloldására?

V: Egyelőre az iOS korlátozásai miatt az Apple ID feloldási funkció csak iOS 11.4 vagy régebbi verziót futtató iEszközökön alkalmazható. Az iOS 11.4 vagy újabb verziót futtató iEszközökön az Apple ID feloldásához meg kell adnia a megfelelő jelszót, ezáltal a helyes jelszó nélkül nem lehet feloldani ezeket.

K: Használhatom a régi iPhone 5s-em feloldására?

V: Termsézetesen. Az ApowerUnlock kompatibilis szinte mindegyik iOS eszközzel, beleértve a következőket: iPhone XS, XS MAX, XR, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, 6s/6 Plus, SE stb., valamint az iPad Pro, az új iPad, iPad Mini, iPad Air stb. eszközöket.

Kapcsolat

Az ApowerUnlock egy praktikus eszköz, amellyel feloldhatja iPhone/iPad képernyőjét és eltávolíthatja Apple ID-ját. Ha bármilyen problémába ütközik a szoftver használata közben, csak menjen a „Súgó” > „Technikai támogatás” opcióra, vagy beküldhet hibajegyet is a gyors megoldás érdekében.

Értékelés: 4.3 / 5 (9 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:Juhász Ádám ekkor: -reApowerUnlock. Utoljára frissítve: 15-10-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Útmutató

Az ApowerUnlock használata

Letöltés

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogja!

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére