Hogyan szerezhető meg egy eszköz VID, PID azonosítója?

1

Mi az a VID és PID?

A VID a Vendor ID-t, a PID pedig a Product ID-t rövidíti. Az eszközök VID és PID azonosítói általában ilyen karaktersorból állnak: VID_05A9&PID_2800. A konkrét érték “-” jel mögött látható. A VID és PID értékei az adott eszköz egyedi USB-kódját fedi, amelyet felhasználva a Windows-hoz csatlakoznak. Ezekkel a rendszer meg tudja állapítani, hogy milyen illesztőprogramot kell feltelepítenie, hogy az eszköz megfelelően csatlakozzon.

2

VID és PID megadása az Apowersoft Telefon Kezelőben?

Mielőtt egy eszközt az Apowersoft Telefon Kezelőhez csatlakoztatnál USB-n keresztül, az eszköz illesztőprogramját telepíteni kell. Telepítés után az Apowersoft Telefon Kezelő automatikusan csatlakozni fog. A program általában magától észleli az eszközt és telepíti a megfelelő illesztőprogramot, de nagyon sok különböző eszköz létezik, ezért előfordulhat, hogy ez nem sikerül.

Ha nem sikerült megfelelően az Apowersoft Telefon Kezelőhez csatlakoztatnod az eszközt, lehet, hogy nem mellékeltünk megfelelő illesztőprogramot. Ezesetben add meg az eszköz VID és PID azonosítóját, így az Apowersoft Telefon Kezelő fel tudja telepíteni az illesztőt, és már csatlakoztathatod is a programot és a készüléket.

Hogy megoldhassuk a problémát, kérjük, küldd el nekünk a VID és PID azonosítókat.

3

Hogyan lehet megtalálni a VID és PID azonosítókat?

i

Jobb gomb a Számítógép ikonon > majd Tulajdonságok > majd Eszközkezelő.

ii

Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez > kattints az Android Phone-ra > majd az Android Composite ADB Interface-re > majd a Tulajdonságokra.

2. lépés a eszköz VID, PID megszerzése

iii

Kattints a Részletek fülre > majd a legördülő menüben a Hardverazonosítókra > Copy any group of Value below > Jobb klikkel másold ki a leghosszabb sort (ha nem sikerül, le is írhatod), és illeszd be valahová.

3. lépés a eszköz VID, PID megszerzése

iv

Másold be a készülék típusát és a VID és PID azonosítót az alábbi ürlapra, majd küldd el az űrlapot.

Köszönjük, hogy segítettél. Ha bármilyen programra szükséged van az Apowersoft Company termékei közül, küldj egy e-mailt a support#apowersoft.com (a # jelet cseréld @), és ingyenesen küldünk egy regisztrációs kódot.

Értékelés:4.3 /5(14 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétevő:Apowersoftekkor: -reApowerManager, Mobil Kezelő.Utoljára frissítve: 22-01-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Útmutató

Hogyan szerezhető meg egy eszköz VID, PID azonosítója?

Letöltés

Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogja!

new
Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére