Apowersoft DVD Készítő

Apowersoft DVD Készítő
Értékelés: 3.7 / 5 (15 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Készíts különleges DVD-filmes ajándékot barátaidnak és családodnak, vagy lepd meg saját magadat egy, a letöltött vagy felvett filmekből összeállított DVD-vel. A DVD Készítő egy széles körben elismert program, hiszen hatékony funkciókkal és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Az Apowersoft ezt a szoftvert ajánlja a videók DVD-re írásához.

  • DVD-írás fotókkal, videókkal és hangokkal – bármilyen formátumban
  • Minden SD és HD minőségű videó pillanatok alatt DVD-re írható
  • Egyéni, testre szabható DVD-menü, saját beállításokkal
  • Importált fájlok szerkesztése a különleges beépített szerkesztővel
  • Feliratok és hangsávok hozzáadása

Az Apowersoft legjobb DVD-író szoftverével szabadon írhatóak videóklippek DVD-lemezekre, a lemezek pedig otthon és hordozható DVD-lejátszókban is élvezhetőek.

Letöltés

A DVD-készítő használata egyszerű, így kiemelkedik a többi, meglehetősen bonyolult DVD-író szoftver közül. A kezdők és a profik is ugyanolyan könnyedén készíthetnek DVD-ket, perceken belül és mindössze néhány kattintással. Az elkészült DVD felhasználható például ajándékként is, a legszebb emlékek megőrzésére. A szoftverrel DVD-lemezek, ISO-képfájlok és DVD-mappák is készíthetőek, számos különböző videófájlból, például letöltött videókból, kamerákkal készült fájlokból és így tovább. Mi több, tovább hangsávok és feliratok is hozzáadhatóak a DVD-hez, hogy az elkészült film igazán különleges legyen.

burn video to dvd

DVD-készítés bármilyen videó-, fotó- és hangfájlból

Ezzel a kiváló DVD-íróval minden lehetőség adott a különböző formátumú videók, hangok és fotók DVD-re írásához.

A szoftverrel minden népszerű SD- és HD-minőségű fájl DVD-re írható, például: AVI, MP4, MPEG, 3GP, RMVB, WMV, HD MKV, HD MOV, M2TS, TS, HD WMV és így tovább.

A támogatott képformátumok többek között a JPG, a BMP, a GIF, a PNG, a TIFF. A DVD-s fotóvetítések számos formátumból elkészíthetőek, de videókkal együtt is DVD-re írhatóak.

create dvd menu

A DVD-menü testreszabása ingyenes menüsablonokkal

Rengeteg különböző menüsablon található a programban. Lényeges részlet, hogy mindegyik Error! Hyperlink reference not valid.ingyenes.

A menü igény szerint szerkeszthető. Beilleszthető például zenefájl és kép is, háttérzeneként és háttérképként.

Keret- és gombstílusok széles választéka érhető el, így a DVD biztosan egyéni lesz. Természetesen a szövegek is testre szabhatóak.

edit video for a better effect

Videószerkesztés a beépített szerkesztővel

Ez a DVD-készítő rendkívül sokoldalú. Nemcsak a szokványos szerkesztési lehetőségeket kínálja, a videók vágását, metszését, fényerő-finomhangolását, kontrasztmódosítását és fehéregyensúly-beállítását is lehetővé teszi.

Mindemellett saját szöveg- vagy képalapú vízjel is hozzáadható, hogy a saját videók egy pillantás alatt felismerhetőek legyenek.

edit audio track and subtitles

Hangsávok és feliratok hozzáadása és szerkesztése

A DVD-író program segítségével feliratok és hangsávok is hozzáadhatóak a DVD-hez.

Hangsáv szerkesztése: A hangsáv (vagy hangsávok) hozzáadása után módosítható a hangerő, a bitráta és a kódolás típusa is.

Minden hangformátumot támogat, beleértve a következőket: AAC, OGG, MP3, AIFF, AC3, APE, WMA, AU, FLAC, MP2, WAV.

Feliratok szerkesztése: A külső feliratok hozzáadása után módosítható a betűtípus, a betűméret, a szín, az elhelyezkedés és a nyelvinformáció is.

powerful

Hatékony és professzionális

A beépített médialejátszóval a szoftver lehetőséget ad a videóeffektusok előnézetére is, a kedvenc képkockák pedig megörökíthetőek előnézet közben, a képfelvétel gombbal.

Egyszerre több videó DVD-re írása is lehetséges.

A videók és a fotók három formátumban írhatóak DVD-re: DVD-lemez, DVD-mappa és ISO-képfájl.

A legtöbb lemeztípus támogatott: DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD-R DL, DVD-5, DVD-9 és így tovább.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére