Blu-ray Lejátszó – Blu-ray Filmek Lejátszása PC-n

Blu-ray Lejátszó
Értékelés: 3.7 / 5 (33 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Ez a különleges Blu-ray Lejátszó szoftver egy teljes körű médialejátszó, amellyel kiváló minőségben játszhat le Blu-ray filmeket számítógépén. Nemcsak Blu-ray- és DVD-lemezek, hanem a számítógépen tárolt ISO-fájlok és Blu-ray tartalmú mappák lejátszására is képes.

  • Otthon készített és bolti Blu-ray lemezek lejátszása PC-n
  • Blu-ray mappa és ISO-képfájl lejátszása
  • Egyéb médiaformátumok lejátszása
  • Speciális Dolby Surround technológia felhasználása
  • Moziszerű élmény kiváló minőségben

A lejátszó sokoldalúságának köszönhetően bármilyen régióból származó Blu-ray lemezeket lejátszhat. A szoftvert nem véletlenül tartják rengetegen a modern házimozizás és a Blu-ray lejátszó szoftverek királyának. Természetesen támogatja a Windows és Mac rendszereket is, beleértve a Windows 8 és OS X Mavericks változatokat.

Letöltés

A Blu-ray minőségű filmeket és videókat mindenki kedveli, hiszen kimagasló minőségű vizuális élményt nyújtanak, de a hétköznapi médialejátszók nem bírnak a formátummal. Mi a teendő, ha Blu-ray filmet szeretne nézni PC-jén, de nem akar megfelelő DVD-lejátszót szerezni? Csak a Blu-ray lejátszóre van szüksége. Nézzük a szoftver leglényegesebb tulajdonságait!

Blu-ray és más videók lejátszása PC-n

Blu-ray és más videók lejátszása PC-n

A konkurensekkel szemben ez a Windows-os és Mac-es Blu-ray-lejátszó program multifunkcionális, így számos különböző lemezes médiát kezel, SD és HD formátumúakat egyaránt.

Támogatott médiafájlok: A program emellett megfelelő médialejátszó egyéb médiafájlok lejátszásához is. Íme néhány a támogatott formátumok közül: MP4, WMV, MPG, 3GP, VOB, MOV, MP3, OGG, AAC.

1080p videók és HD surrond hangzás

1080p videók és HD surrond hangzás

Filmek, tökéletes audiovizuális élménnyel. Videóit egyszerre 1080p-s felbontásban és HD surround hangzással is élvezheti.

1080p HD-videó lejátszása: Csak néhány kattintás, és a Blu-ray gyönyörű 1080p-s HD-szórakoztatása már a képernyőn is van, minőségromlás nélkül. A deinterlacing funkcióval pedig 1080p-s vizuális effektekkel élvezhet 1080i videóit is. Csak válassza ki a megfelelő effektet! (Letiltás, Blend, Mean, Bob, Linear, X, Yadif, Phosphor, Film NTSC)

HD surround hangzás: A speciális Dolby Digital technológiával a megfelelő HD surround hangzással élvezheti videóit.

A legújabb Blu-ray filmek is

A legújabb Blu-ray filmek is

Nem számít, hogy egy Blu-ray film védett-e vagy sem, a lejátszó könnyedén megbirkózik mindennel. Csak csatlakozzon az internethez és helyette be a titkosított Blu-ray lemezt. Amíg van internetelérés, ez a lejátszó minden titkosított Blu-ray-t, DVD-t vagy videót le tud játszani.

Barátságos külső, zökkenőmentes lejátszás

Barátságos külső, zökkenőmentes lejátszás

Intuitív felület: A felhasználóbarát felületnek köszönhetően a program gond nélkül kezelhető. A Blu-ray lemez lejátszása, a videók, zenék és más fájlok kezelése a lejátszási listán keresztül villámgyors és magától értetődő.

Öt lejátszási mód: Öt különböző lejátszási móddal rendelkezik: teljes képernyő, normál méret, kétszeres méret, fél méret, képernyőre méretezés.

Képernyőképek készítése: A program „Képernyőkép” gombjával megörökítheti az igazán drámai Blu-ray jeleneteket.

Villámgyors működés: A megnyitás, betöltés és lejátszás sem tart sokáig, és garantáljuk, hogy minden Blu-ray videót megszakítás nélkül lejátszik.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére