Kiadásra került az ApowerUnlock

Az Apowersoft bejelentett egy új terméket – az ApowerUnlock-ot. Ahogy a neve is jelzi, a program főként arra való, hogy feloldja iPhone/iPad/iPod Touch képernyőjét és Apple ID-ját, ha elfelejtette a jelszót, használt iOS eszközt vásárolt, vagy miután az iOS eszköze túl sok próbálkozás miatt lezáródott. Ha többet szeretne megtudni az ApowerUnlock-ról, töltse le az alábbi gombbal, nézze meg a lenyűgöző funkcióit.

Letöltés ingyen
Kiadásra került az ApowerUnlock

Az ApowerUnlock kiemelt funkciói

1. Egyszerű a felülete

Az ApowerUnlock egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amit könnyű használni. Az útmutatót követve egyszerűen megtalálhatja, hogyan oldja fel iOS képernyőjét vagy Apple ID-ját, akár a program felületén látható leírással és tippekkel.

2. Villámgyorsan feloldja az Apple ID-t

Az ApowerUnlock egyszerű megoldást kínál az Apple ID feloldására. Az is gyakori, hogy nem emlékszik az iCloud jelszavára Apple ID-jéhez. Ebben az esetben az iCloud-hoz is fordulhat megoldásért. Azonban ez sok időbe telhet; az ApowerUnlock-kal viszont időt takaríthat meg. Csupán egy kattintással megkezdheti a feloldási folyamatot; ha követi a felület egyszerű utasításait és konfigurálja a beállításokat az iOS eszközén, mindössze néhány perc alatt feloldhatja iCloud-ját vagy Apple ID-jét.

oldja fel az ios ID-t

3. Könnyedén feloldja az iOS képernyőt

Megesik, hogy elfelejti iPhone/iPad képernyő jelszavát, az ApowerUnlock azonban ebben is segíthet. Használatával jelszó nélkül is feloldhatja iPhone-ja/iPad-je képernyőjét. Akkor is működik, ha nem tudja az iOS képernyő jelszavát, miután használt iPhone-t/iPad-et vásárolt. Emellett, ha iPhone/iPad képernyője betört, és emiatt nem tudja feloldani a képernyőt, az ApowerUnlock készen áll. Nem számít, mi az oka, az ApowerUnlock segíthet.

oldja fel az ios képernyőjét

Összegzés

Összegzésként, azApowerUnlock ideális program iOS képernyő és Apple ID feloldásához, nem számít,hogyan zárul le. Ha véletlenül zárta le iPhone-ját/iPad-jét/iPod Touch-át, azApowerUnlock-hoz bizalommal fordulhat. Csak töltse le és kezdje meg iOSképernyője vagy Apple ID-ja feloldását.

Értékelés:4.3 /5(10 értékelés alapján)Köszönjük az értékelést!
Közzétette: Juhász Ádámekkor: ide:Sajtóközlemény és hírek.Utolsó frissítés: 09-09-2019

Hagyj hozzászólást

Add meg a nevedet!
Adj meg értékelést!

Hozzászólás (0)

Letöltés ingyen

Biztos tetszeni fog!