PDF-szerkesztő – PDF-szerkesztés, mintha a Word előtt ülne

PDF-szerkesztő
Értékelés: 3.2 / 5 (85 értékelés alapján) Köszönjük az értékelést!

Fejlécek, lábjegyzetek, grafikai elemek hozzáadásával életre keltheti, professzionálissá formálhatja PDF-fájljait. Ha a fájl érzékeny adatokat tartalmaz, ezeket könnyedén eltávolíthatja. Az Apowersoft ezt a nagy tudású PDF-szerkesztőt ajánlja.

  • Alapvető PDF-szerkesztési funkciók
  • Törlés, kigyűjtés, körülvágás, egyesítés, szétvágás
  • Scannelt, kép alapú PDF-fájlok szerkesztése OCR-technológia segítségével
  • PDF-fájlok feliratozása, vízjelezése, bélyegzése
  • Elektronikus PDF-űrlapok kitöltése, szerkesztése
  • PDF-ek és szöveges fájlok közti konvertálás

A megfelelő kulcsszavakkal a Google rengeteg PDF-szerkesztő szoftvert megjelenít, de eltarthat egy ideig megtalálni a legmegfelelőbbet. Az Apowersoft által ajánlott PDF-szerkesztővel szerkesztheti, konvertálhatja és feliratozhatja is PDF-fájljait, sőt, PDF-űrlapokat is kitölthet.

Letöltés

Előfordulhat, hogy űrlappá szeretne alakítani egy PDF-dokumentumot, mert átláthatóbbá szeretné tenni. Megtörténhet, hogy nem szerkeszthető PDF-et szerkeszthető formátumba, például Wordbe, PPT-be, TXT-be, vagy Excelbe kell konvertálnia. A megoldás egyszerű. Csak töltse le teljes körű PDF-szerkesztő eszközünket, és már kezdődhet is a PDF-szerkesztés. A rengeteg funkció ellenére a program egyszerűen használható, felülete intuitív. Lássuk a szoftver legfontosabb tulajdonságait.

PDF-szövegek és -képek szerkesztése

PDF-szövegek és -képek szerkesztése

Ebben a PDF-szerkesztőben minden, a PDF-fájl szerkesztéshez elengedhetetlen funkciót megtalál: hozzáadás, törlés, méretezés, kigyűjtés, és így tovább.

Szöveges tartalom szerkesztése: A programmal hozzáadhat új szöveget, módosíthat meglévőt, áthelyezhet, törölhet, módosíthatja a betűtípust, a betűméretet, a betűszínt, stb. Kiemeléseket, aláhúzásokat, áthúzásokat adhat a kijelölt szöveghez: kihangsúlyozhatja a lényeget.

Képek, grafikák szerkesztése: Ezzel a PDF-szerkesztővel a PDF-képeket is könnyedén szerkesztheti. Újabb képeket illeszthet be, törölheti a szükségtelen képeket, stb. Természetesen át is méretezheti őket, igényei szerint módosíthatja a magasságot és a szélességet is.

PDF-oldalak kezelése

PDF-oldalak kezelése

A PDF-szerkesztővel minden oldalt, vagy adott oldalakat is módosíthat.

Négy különböző mód áll rendelkezésére: oldal törlése, oldal kigyűjtése, oldal vágása, oldal forgatása. Mindemellett megadhatja a lapok szélességét, hosszúságát és orientációját is.

Dokumentumok egyesítése, szétvágása: A programmal gond nélkül egyesíthet PDF-fájlokat egyetlen fájllá, valamint szét is darabolhatja a túl nagy fájlokat. Az egyesítés és a szétvágás gyakran szükséges funkciók.

Fejléc, lábjegyzet, vízjel: Hogy a készülő PDF-fájlnak az eddiginél is professzionális külsőt adhasson, fejléceket és lábjegyzeteket is beilleszthet. Mi több, vízjeleket is tehet a lapokra, és a meglévőket is frissítheti – így biztosan felismeri majd saját dokumentumait.

PDF-fájlok biztosítása, aláírása

PDF-fájlok biztosítása, aláírása

Ezzel a PDF-szerkesztővel nemcsak a PDF-dokumentumok szerkesztése oldható meg, hanem biztosíthatja és alá is írhatja a fájlokat.

PDF-ek jelszavas védelme: A PDF-szerkesztő shareware programmal jelszóval védheti a kényes adatokat tartalmazó PDF-fájlokat.

PDF-fájlok aláírása: Hozzáadhat jóváhagyási pecséteket, készíthet egyéni pecséteket, és digitális aláírásokat is beilleszthet, hogy biztosíthassa és egyénivé tehesse PDF-fájljait.

OCR-támogatás

OCR-támogatás

A PDF-szerkesztő fejlett OCR-technológiával rendelkezik. Segítségével kép alapú és scannelt PDF-eket is könnyedén szerkeszthet.

Keresés kép alapú PDF-szövegben: A PDF-szerkesztő szoftver kiváló OCR-technológiájának köszönhetően gond nélkül kijelölhetővé és kereshetővé varázsolhatja PDF-fájljait.

Scannelt PDF-ek szerkesztése: A beépített OCR-technológiával a szkennelt, kép alapú PDF-fájlokat is szerkeszthető dokumentumokká alakíthatja. Ezután hozzáadhat, áthelyezhet és szerkeszthet is szöveget, képeket, és más elemeket. Könnyedén!

PDF-űrlapok kitöltése

PDF-űrlapok készítése és kitöltése

Ez a PDF-fájl szerkesztő lehetővé teszi, hogy PDF-alapú elektronikus űrlapokat töltsön ki, szerkesszen és szabjon testre. Mi több, 6 különböző interaktív területet ad, és importálás/exportálás móddal is rendelkezik.

PDF-űrlapok kitöltése, szerkesztése, mentése: Számos típusú adatot szerkeszthet és adhat hozzá a PDF-űrlapokhoz, majd el is mentheti őket. Saját űrlapot is készíthet, amelyhez sablonok is rendelkezésére állnak.

Interaktív mezők, adatok importálása/exportálása: A PDF-szerkesztő 6 különböző interaktív mezővel rendelkezik: szövegmező, jelölőnégyzet, listadoboz, választógomb, gomb, legördülő lista. Az adatokat egyenesen importálhatja, és exportálhatja is FPF-fájlba.

Konvertálás PDF

Konvertálás PDF és szerkeszthető formátumok között

A PDF-ek szerkesztése mellett a program kiegészítőfunkcióval is rendelkezik: fájlokat konvertálhat vele a PDF és Word, Excel, PPT, kép, szöveg, stb. formátumok között.

PDF-konvertálás Word-, Excel-, és képfájlokká: PDF-fájljait más, szerkeszthető formátumokba alakíthatja, például Wordbe, TXT-be, PowerPointba, ePub-ba, és így tovább. A konvertálás villámgyors. Fontos részlet, hogy a konvertálás folyamata nem dobja el az eredeti adatokat, elrendezést és formázást.

Word, PowerPoint és JPG-fájlok PDF-be mentése: Ez a PDF-szerkesztő PDF-készítőként is funkcionál. Segítségével saját PDF-dokumentumokat készíthet, amennyiben a forrásfájl megnyitható a számítógépen.

Promotion hirdetések

Kapcsolódó cikkek

Támogatás
Megosztás
Felülvizsgálat
Hozzászólás
Vissza az elejére